Bodrum Gündem

SunExpress, FVWnin Bodrum toplantısına sponsor oldu

SunExpress, Alman turizm yayın grubu FVWnin, Bodrumun sunduğu turizm hizmetlerini çeşitlendirmek ve Avrupa pazarında daha iyi tanınmasını sağlamak amacıyla gerçekleştireceği atölye çalışmalarının sponsorları arasında yer aldı.

SunExpress, FVWnin Bodrum toplantısına sponsor oldu
25.06.2010
0
A+
A-

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Öger Tur’un da desteklediği atölye çalışmaları kapsamında; 25 Haziran 2010 Cuma günü, Almanya ve Türkiye’nin önde gelen turizm profesyonellerinin katılımıyla, Bodrum Kefaluka Resort Hotel’de bir seminer düzenlenecek. Plavix online



Toplantıda; Bodrum’un Türk turizmindeki yeri, sahip olduğu özellikler kapsamında sunduğu fırsatlar, Bodrum’daki yaşam tarzı ve eğlence hayatı, Avrupa’yla Bodrum arasında ulaşım çözümleri ve otel alternatifleri gibi konular ele alınacak.


 


cheap Baclofen Açılış konuşmasını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yapacağı seminerde, aralarında Öger Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, BODER Başkanı Halil Özyurt ve SunExpress Ticari Direktörü Michael Buck’un yer aldığı turizm profesyonelleri, görüşlerini aktaracak. Seminerin moderatörlüğünü ise FVW Genel Yayın Yönetmeni Klaus Hildebrandt yapacak.


Buy Strattera  


Kurulduğu günden bu yana taşıdığı 20 milyonun üzerinde turistle Türk turizminin önemli aktörlerinden olan SunExpress, yenilenen kurumsal kimliği ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla, hizmet kalitesini yükseltmeye ve müşterilerine değer katmaya devam ediyor. SunExpress, Almanya’nın turizm endüstrisine yön veren FVW Yayın Grubu’nun, 2008’de İzmir ve Ege Bölgesi’nin, geçen yıl da Antalya’nın tanıtımına yönelik gerçekleştirdiği atölye çalışmalarına da sponsor olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.