Bodrum Gündem

Vodafone İçkale, Türkiyede Bir İlki Gerçekleştirdi..

Bodrumun saygın ve güçlü firmalarından olan ve Vodafon Muğla ve Aydın Distribütörü İçkale İletişim yeni Vodafone Cep Merkezi mağazası açıldı.

Vodafone İçkale, Türkiyede Bir İlki Gerçekleştirdi..
25.06.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 


Türkiye′de ilk defa uygulanan konsepti ile dikkat çeken ve kalabalık bir katılımla açılışı yapılan Vodafone Cep Merkezi mağazasını Vodafone  Türkiye İcra kurulu Başkanı Serpil Timuray, Vodafone Türkiye Yönetim ekibi, Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Bodrum Cep Merkezi′in ortakları Uğur İlhami Özden ve  Zeki Güner birlikte kurdela keserek hizmete açtılar. Vodafone Cep Merkezi mağazasının açılışına Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin, Yarımada Gazetesi Sahibi ve Milletvekili aday adayı Hüseyin Anıl,  BOSİS Yönetim Kurulu Başkanı Gürol İnan, Gani Müjde, bankacılar, çok sayıda işadamı ve Bodrum Esnaflarının yanı sıra tatilcilerde katıldı.


 


Türkiye icra kurulu başkanı  Serpil Timuray  açılış sırasında Bodrum’da açılışı yapılan üçüncü Cep merkez ile Türkiyede  974′inci Vodafone cep merkezini açtıklarını açıkladı. Bodrum da açılışı yapılan cep merkezi′nin üst katında birde internet cafe ile tatilcilere hızlı internet hizmeti sunarak farklı bir içerik sunduklarını ifade etti. Serpil Timuray  “Amacımız tüm Vodafone cep merkezlerinde müşterilere en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Son üç yılda altyapısını üç kat güçlendiren Vodafone, gerek iletişim kalitesi, gerek müşteri hizmetleri anlayışı ile müşterilerinin güvenilir iş ortağı olma hedefine doğru hızla ilerliyor. Hedefimiz mobil iletişim avantajlarını sürekli geliştirerek, ürün ve servislerimizi müşterilerimize Türkiye′nin hangi ilinde, hangi ilçesinde olursa olsunlar onlara en yakın Vodafone Cep merkezi′nde  en yüksek kalitede sunmak. Bizim için teknoloji, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak demek.” dedi.


  price of Asacol


Türkiye’de ilk defa Bodrum’da uygulamaya konulan bir mağaza konsepti olduğunu ifade eden İlhami Özden; “Burası Bodrum’da üçüncü mağazamız. Kuşadası ve İzmir ile birlikte beşinci mağazamız oldu. Bizim ve Vodafone’un çok önemsediği bir mağaza konsepti idi. Vodafone üst düzey yönetimi CEO’muz dahil bu açılışımıza katılarak onur verdiler. Bu mağazada 8 kişi çalışacak. Muğla ve Aydın distribütörlüğü dahil olmak üzere işletmemizde 74 kişiye ulaştı. Bununla gurur duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde çevreyolunda, Yalıkavak’da, Aydın merkezde iki mağaza açarak kısa süre sonra mağaza sayımızı 10’a çıkartmayı hedefliyoruz. Çalışan sayımızı da buna bağlı olarak, 2010 yılında 110 civarında olacaktır. Burası Türkiye’de uygulanan ilk özel konsept oldu. Üst katımızı satışını yaptığımız teknolojik ürünleri kullanabilecekleri deneyebilecekleri bir ortam hazırladık. Bu ortamı da cafe ile renklendirdik.” dedi.


 


Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) Başkanı Cenk Sezgin Bodrum’da bu tarz yapılan her yatırımın Bodrum’a bir hizmet olduğunu düşündüğünü kaydederek; “Bu yatırımı yapanları, düşünenleri, emek harcayanları kutlamak gerekir. Bu anlamda da İlhami beyi kutluyorum. Besiad olarak buradayız ve yanındayız. Burada yapılan yatırımın özellikle teknoloji satan firmalarca ve diğer yatırımcılarca örnek alınmasını diliyorum” dedi.


 


Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Bodrum ekonomisinde önemli bir yer tutan teknoloji mağazalarına yeni bir tanesi daha eklendiğini belirterek “Bozulan ekonomiyi düzeltmek ancak kaliteli ve özel yatırımlar ile yapılabilir. Teknoloji konusundaki yatırımlar ise çok önemli yer tutmaktadır. İlhami beyi bu yatırımından dolayı kutluyorum. Bodrum’da kazandığını, Bodrum’a yatırım yaparak önemli bir misyonu gerçekleştirerek örnek olmuştur.” dedi.


 

Yarımada Gazetesi sahibi ve milletvekili aday adayı Hüseyin Anıl Bodrum’a kaliteli yatırım yaparak örnek olan kardeşimizi her anlamda destekleyeceğini belirterek purchase Prozac “İlhami kardeşimiz çalışkanlığı ve kaliteli yatırımlara imza atan yapısı ile bir eksiği giderdiği gibi bir çok yatırımcıya da örnek olabilecek bir mağaza açmış. Onu kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

 


Açılışa katılanların çoğunlukla, Türkiye ve Bodrum ekonomisi ile kriz konusunda konuştukları gözlendi. Katılımcı işadamları ve bankacılar, kriz döneminde böyle bir yatırımın, Bodrum ekonomisine katma değer sağlayacağı görüşünde birleşiyorlar. Generic Topamax

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.