Bodrum Gündem

Turizme Farklı Bakış, Çocuk, Sanat, Tatil..

Bodrumun ünlü Torba koyundaki Casa DellArte, Luxury Family Resort ü ile 2010 yazında ailelere sunduğu Çocuk Kulübü programında çocuklara da sanatla iç içe tatil keyfini yaşatıyor, böylelikle farklı turizm anlayışı başarıyı ve kazancı getiriyor.

Turizme Farklı Bakış, Çocuk, Sanat, Tatil..
30.06.2010
0
A+
A-

generic Colchicine

Premarin

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 


Türkiye’nin ilk çağdaş butik sanat oteli Casa Dell’Arte Residence konseptinin bir devamı olan 37 odalı Casa Dell’Arte Luxury Family Resort, tüm aile ile geçirilecek ayrıcalıklı ve sanatla iç içe tatil keyfini yaşatıyor. Casa Dell′Arte Luxury Family Resort çocuklarıyla beraber tatil yapmak ve aynı zamanda kendilerine de vakit ayırmak isteyen anne ve babalara çok özel bir ortam sunuyor; “Çocuk Kulübü”… Yaratıcı ve sanatla iç içe aktiviteleri ile çocukları tatildeyken hem eğlendirip, hem de eğiten bu kulüp sayesinde, aileler de gönül rahatlığı ile kendilerine zaman ayırıyor.

 


diflucan without prescription

Çocuklar için Sanat Atölyeleri…


Casa Dell’Arte Sanat Yönetimi ve Galerileri bünyesinde görev alana sanatçıların eğitmenlik yaptığı sanat atölyelerinde, çocuklara eskiz, sulu, yağlı, pastel boyama, seramik, kolaj, origami, kağıt hamuru ve el sanatları konularında eğitimler veriliyor. Ücretsiz sanat atölyeleri, her gün öğleden sonra 1,5 saat sürüyor. Tüm çocuklara eğlenceli vakit geçirterek, sanat sevgisi aşılanıyor ve bu sayede duygusal zekalarının gelişimine de katkıda bulunuluyor. Çalışma konuları genellikle katılımcı çocukların yaş ortalamasına göre belirleniyor. Aileler de çocuklarla beraber bu atölyeye katılabiliyor.


Bu atölyenin yanı sıra daha spesifik konularda eğitim almak isteyenler için özel seramik, boyama ve heykel atölyeleri de var. Ücretle verilen bu eğitimler, hem grup, hem de bireysel olarak alınabiliyor. Tüm bu eğitimler, sanatçılar ve akademisyenler tarafından veriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.