Bodrum Gündem

Sivas Katliamı Bodrum Belediye Meydanında Anılıyor…

Bugün Sivas Katliamında yitirilen 33 aydın Bodrum Belediye Meydanında anılacak. Saat 18:00de başlayacak etkinlik 20:00e dek sürecek.

Sivas Katliamı Bodrum Belediye Meydanında Anılıyor…
02.07.2010
0
A+
A-

 Meydanda saygı duruşu, basın açıklaması, tertip komitesi bildirisinin okunuşu, semah gösterileri ile başlayacak olan etkinlik; Belediye Meclis Salonunda türküler, şiir dinletisi, video gösterisi ve söyleşilerle devam edecek. Nitelikli ve kitlesel bir katılımın beklendiği etkinliğin Anma Komitesi adına Hıdır Çam, Yaşar Aslan ve Ayhan Karahan tarafından yapılan çağrıda şu görüşlere yer verildi: Tadalafil online
“Umut, emek, aydınlanma, direniş, sevgi, barış hala sahipsiz değil demek için; bugün saat 18′de Bodrum Belediye Meydanında buluşuyoruz. Karanlığın bekçilerine amaçlarına ulaşamadıklarını, ülkeyi asla korku imparatorluğuna teslim etmeyeceğimizi bildirmek için bugün saat 18′de Bodrum Belediye Meydanında olacağız. Bu etkinliğe ‘İnsanım, yüreğim insandan yana atıyor’ diyen tüm birey ve kesimlerin katılımını bekliyoruz. Çünkü 17 yıl önce bugün Sivas’ta katledilen sadece aydınlanma değil, aynı zamanda insanlıktı. Bugün saat 18’de Madımak’ın külleri Bodrum Belediye Meydanı’nda tütecek. Bugün saat 18’de Madımak’ın ateşi yüreğimizi bir kez daha ısıtacak ve yolumuzu bir kez daha aydınlatacak. Bugün; Sözümüz var, borcumuz var, söylenecek türkümüz, yürünecek yolumuz var. Madımak’ı Unutmadık… Unutturmayacağız…”

Strattera online generic Retin-A
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.