Bodrum Gündem

TOKMAK KİMİN ELİNDE?

04.07.2010
0
A+
A-

2009 yerel seçimlerine çok az bir zaman kala Sözcü Gazetesinin birinci sayfasındaki Tokmak adlı köşede o zaman Bodrum belediye başkan adayı olan Mehmet Kocadon hakkında propaganda diye nitelendirilebilecek çok olumlu bir yazı çıkmıştı.


cheap Baclofen 10 mg 2009 yerel seçimlerine çok az bir zaman kala Sözcü Gazetesi’nin birinci sayfasındaki Tokmak adlı köşede o zaman Bodrum belediye başkan adayı olan Mehmet Kocadon hakkında propaganda diye nitelendirilebilecek çok olumlu bir yazı çıkmıştı. Biliyorsunuzdur belki, bu köşeyi usta gazeteci Rahmi Turan’ın yazdığı rivayet ediliyor.


 


O zaman CHP’liler ülke genelinde kendilerine tam destek veren bir gazetede CHP adayı yerine DP adayının böyle güzelce konu edilmesine içerlemişlerdi. Gazete kupürü elden ele dolaşmış, “Kim yazdı acaba?” diye sorulup soruşturulmuştu.


get Diflucan

 


Aradan yaklaşık 1,5 yıl geçti, Rahmi Turan “Londra gözüyle Bodrum” başlıklı köşe yazısında öyle şeyler yazmış ki Başkan Kocadon basın toplantısı yapmak zorunda kaldı.


 


Yazılanlar ve yanıtlar hakkında uzaktan yorum yapamayacağım. Sadece Başkan’ın en azından Ortakent-Yahşi’yi yönetirken “ulaşılmaz” olmadığını söyleyebilirim.


 


Ancak benim ilgimi çeken seçim öncesi Sözcü’de göklere çıkarılan başkan, bir yıl sonra neden Hürriyet’te yerin dibine batırılıyor?


 


Rahmi Turan, yazısında peşinen yanıt vermiş buna…


 


“Aradan bir yılı aşkın zaman geçti. Eleştirilecek bir yan varsa, onu da yazmalıyız. Objektif gazetecilik budur” demiş.


 


Bir yıl önce subjektif, bir yıl sonra objektif…


 


generic Plavix HAYAT SÜRPRİZLERLE DOLU…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.