Bodrum Gündem

CHP den Yapıcı Eleştiriler ve Uyarılar..

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Bodrum gündeminde yer alan konular ile ilgili bir basın toplantısı yaptı. Öztürk eleştirileri oldukça sakin ve yapıcı olduğu gözlendi.

CHP den Yapıcı Eleştiriler ve Uyarılar..
07.07.2010
0
A+
A-

albuterol price


Ö.Devrim Bozoğlu/Bodrum Gündem Indocin no prescription


Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Bodrum Belediyesi ile ilgili olarak çeşitli platformlarda uyarı niteliğinde yaptığı eleştirilerin yerine ulaşmadığını sandığını bu nedenle tespit edilen bazı noktaları tekrar anıtmsatmak istediğini belirtti.


 


Golf Magazin Konusu Oldu…


Dün yapılan Meclis Toplantısında bazı kesimlerin magazin tarafını değerlendirdiğini ve konuyu çarpıttıklarını ifade eden Durmuş Ali Öztürk; “Üzerini kalın çizgiler ile belirterek söylemek istiyorum, CHP kurum ve kurallar partisidir. CHP meclis üyeleri hiç kimsenin dedikodu malzemesi olmayacak kadar özel kişilerdir. CHP hukukun üstünlüğüne inanan bir partidir. Hiçbir zaman Cumhuriyet Halk Partisi sermaye ye karşı değildir. Bodrum’a yapılacak olan kaliteli yatırımların da yanında olacaktır.” dedi.


 


CHP Meclis Üyeleri Dimdik ve İlkeli Davrandılar… order misoprostol online


CHP İlçe Başkanı Öztürk dün yapılan meclis toplantısında, CHP meclis üyeleri “Dava sonucunun beklenmesi gereğini” herkesin izlediği gibi dimdik olarak söylediklerine dikkat çekerek konuşmasına şöyle devam etti; “Biz bu konuda bu güne kadar CHP yönetimi ve meclis grubu olarak çok aşağılık suçlamalara maruz kaldık. Bu suçlamaları yapanların dünden sonraki yüzlerini görmek isterim. Dün belediye meclisinde insanlar nedense magazinsel konulara bakıyorlar. Belediye meclisinde CHP grubunun çok önemli önergesi vardı. Bunlardan birincisi Belediye başkanının sürekli söylediği Bodrum su şebekesinde %70 kaçak var, bu değişmelidir. İki meclis önce bir kredi sözleşmesi getirmişti biz bu sözleşmenin kabul edilemez bir sözleşme olduğunu düşünerek CHP grubu olarak ret etmiştik. Daha doğrusu işin doğru yapılması gerektiğini söylemiştik. Önce su şebekesinin fizibilitesi ve projesi hazırlanıp ondan sonra araştırması yapılır demiştik. Dün CHP grubu bir önerge verdi. Bodrum içme suyu şebekesinin projesinin fizibilite çalışması yapılması ile ilgili. Bir diğer önerge ise Kıbrıs Şehitleri caddesine bir alt geçit yapılmasıydı. Bu bölgede her yıl onlarca vatandaşımız ölüyor bu önergeyi CHP grubu verdi. Bu önergeleri dün meclisi izlemeye gelen vatandaşlarımızın dinlememiş olması bile üzüntü verici ” dedi.


 


Belediye Başkanına Uyarılarımız Sanırım İletilmedi…


Bodrum Belediye Başkanına basın vasıtası ile bazı uyarılarda bulunduğunu, ancak başkanın yurtdışı gezilerinden dolayı kendisine iletilemediğini sandığını söyleyen Öztürk; “Torba’da bir halk plajı vardı. Mazlum Ağan zamanında CHP iktidarında o plajın işletmesi Bodrum Spor’a verilmiş idi. Belediye başkanının Bodrum Spora bakış açısı hepinizin malumu. O plaj geçen yıl Belediye spordan alındı bir şahsa verildi. Bu sene o şahıstan alındı, Ali Gonca isimli şahsa verildi. O yol üzerinde 2b arazisi olan büyük bir parsel var, oraya bir gecekondu yapıldı. Ben bu konuda belediye başkanını uyarmıştım. Başkan bu tür şeylere müsamaha göstermez bundan son derece eminim. Bence hala haberi yoktur ben yinede hatırlatmak istedim. Umarım Gümbet bölgesindeki tavrını orada da gösterecektir.” diyerek uyarılarına ve eleştirilerine devam etti.


 


Kaldırım İşgaliye işini Fatih Ürek Hallediyor demeleri yakışıksız…


Öztürk konuşmasının devamında; “Bodrum yürüyerek güzeldir projesini de takdirle karşılıyoruz. Yağhane’nin önünden Bodrum’lu yürüyemiyor. Kiraya verdiğini biliyorum. Kendisi işletmiyor tabiî ki. Fatih Ürek işletiyormuş. Hatta internet sitelerinde de Bodrum’da işgaliye yasaklandığı için esnafımız isyan ediyor ve esnafa şöyle bir tavsiyede bulunuluyor “eğer işgaliye istiyorsanız Fatih Ürek’ten isteyin o halleder diye. Bu tür yakıştırmalar benim belediye başkanıma yakışmıyor. Eminim haberi yoktur, haberi olduğu anda ben Yağhanenin önünde kaldırımda bulunan barı kaldırtacağından eminim, buna inanmak istiyorum. Bir kere daha başkanıma uyarma görevini yerine getiriyorum. Esnafımız kan ağlıyor işgaliyenin kalkmasını bizde destekledik. Ancak çarşıda esnafın bir tane kasayı çıkardığında zabıta Yağhanenin önünde ise cadde üzerinde kocaman bir bar bu ihmal önce belediye başkanıma sonra Bodrum’a yakışmıyor.” Dedi. Sözlerini tamamlayan Öztürk Bodrum Lisesi adının değiştirilmesi ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; “Dün sabah lisenin adının değiştirildiğini öğrendiğimizde şok yaşadık. Yerel isimler varken, Kanuni nerden çıkıyor. Bu konuda, Bodrum için çok önemli olan bir okulun isminin habersizce değiştirilmesini kınıyorum.   Ancak, son günlerde zaten Milli Eğitim Bakanlığı’nın uygulamalarını biliyoruz. Bu da onun bir parçası. Düz liseler meslek liseleri ya da Anadolu Liseleri olarak değiştiriliyor. İlk başta kulağa hoş geliyor. Ama her zamanki gibi şapkanın altından tavşan çıkıyor.  AK Parti , “Cumhuriyet, Atatürk” isimlerini kullanmamak için elinden geleni yapıyor, inanılmaz bir çaba içinde. Ancak, unutuyorlar ki, Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi var. Çok yakında korku imparatorluğunun sonu geliyor. Okulumuzu isim değişikliğinin iptali ve herkesin kabul edebileceği bir isim için, herkesi, bütün demokratları bu mücadelenin arkasında durmaya çağırıyoruz ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürünü de aramızda görmek istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.