Bodrum Gündem

Genç Girişimciler ve Profesyoneller Bodrumda Buluştular..

Bodrum Ticaret Odasında yapılan seminere katılan yaklaşık 50 kişi kartvizit alışverişi yaparak Hiç tanımadığı bir ortamda nasıl ev sahibi gibi olunur eğitimi aldılar.

Genç Girişimciler ve Profesyoneller Bodrumda Buluştular..
08.07.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Order Tadalafil “Networking Performansınızı Artırın ve Networker Gibi Tanışın” konulu eğitim seminerinin birinci bölümünde Networking′in tanımı, fayda ve önemini ele alarak Networking farkındalığı oluşturulması hedefleniyor. İkinci bölümde ise özellikle iş dünyasında profesyonellerin ve genç girişimcilerin katıldıkları aktivite ve diğer etkinliklerdeki iş ağı oluşturma teknikleri ve hazırlık safhasındaki stratejileri ele alınıyor. Retin-A online


 


JCI tasarımcısı ve kurucusu Ertuğrul Belen tarafından verilen eğitime genç girişimcilerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Yapılan eğitim ile ilgili olarak bilgi aldığımız Ertuğrul Belen, JCI ile ilgili şu bilgileri verdi; “Junior Chamber International, 18-40 yas arası genç girişimci ve profesyonellerin oluşturduğu, dünyada 123 ülkede 6000’den fazla şubede örgütlenmiş federatif yapıya sahip bir Kariyer Geliştirme Organizasyonudur. JCI, üyelerinin liderlik ve girişimcilik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan bir sivil toplum kurulusudur. Junior Chamber International; Kişisel Gelişime Önem Verilen, Fırsat Alanları, Ulusal ve Uluslararası Aktiviteler ile Gelişimi Destekleyen İyi Düşüncelerin, Farklı Fikirlerin Ödüllendirildiği, Genç Beyinlerin, Geleceğin Liderleri Olabilmek İçin Sınırsızca Ürettiği Bir Liderlik Platformudur.”


 


 JCI′ın amacının öncelikle üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirmek olduğunu söyleyen Belen, JCI′ın amaçlarını Buy Fluoxetine “Sorumluluk duygusu kazandırmak, Dayanışma içinde kendi ve dünya toplumlarının ilerlemesine katkıda bulunmak, Toplumu pozitif etkileyecek her turlu faaliyeti, evrensel görüş ve dünya barışına katkıyı desteklemektir.” şeklinde sıraladı.


 


JCI Bodrum Temsilcisi Derya GÜNCAN ÖRTMEN, temsilciliği olarak, çalışmalarına büyük bir heyecanla devam ettiklerini belirterek yapılacak olan seminer ile ilgili olarak şu bilgileri verdi “Bodrum da JCI′ in sesini duyurmak için çeşitli projeler oluşturuyor, çalışmalar yapıyoruz. Bodrum iş dünyasında JCI vurgusunu yapabilmek adına, gerçekleştireceğimiz ilk eğitim projemiz NETWORKING üzerine. Sevgili Ertuğrul BELEN in renkli sunumuyla Bodrum Ticaret Odasının da katkıları ile iş bağlantılarımızı nasıl artırabileceğimizi konuşacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.