Bodrum Gündem

Yıldızlı Turkcell Geceleri Bu Sene de Işıl Işıl…

Serdar Ortaç Bodrumda binlerce hayranıyla buluştu
Bodrum Antik Tiyatroda bu yıl sekizincisi düzenlenen geleneksel Yıldızlı Turkcell Gecelerinin bu yıl ilk konuğu Serdar Ortaç oldu.

Yıldızlı Turkcell Geceleri Bu Sene de Işıl Işıl…
17.07.2010
0
A+
A-

 16 Temmuz–7 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Antik Tiyatro’nun büyüleyici atmosferinde düzenlen “Yıldızlı Turkcell Geceleri” bu yıl sekizinci kez gerçekleşiyor. Yaza damga vuracak konserler zinciri 16 Temmuz gecesi Serdar Ortaç’ın müthiş sahne performansı ile başladı.  cheap valacyclovir purchase Fluconazole
 Ortaç hayranları, Cuma akşamı yıldızlı ve eğlenceli bir Turkcell gecesi için Bodrum Antik tiyatroyu hınca hınç doldurdu. Serdar Ortaç’ın coşkulu şarkılarının başlamasıyla tüm seyirciler kendilerini müziğin ritmine kaptırdılar. Konsere 2010 yazının hit şarkılarından Poşet başta olmak üzere klasikleşen Ortaç şarkılarından Hadi Çal, Kara Kedi, Nar Çiçeği, Kabahat, Sana Değmez gibi şarkılarını söyledi. Serdar Ortaç seyircilerden gelen istek üzerine Poşet’i bir kez daha söyleyerek konserini sonlandırdı. where can i buy Plavix
 “Yıldızlı Turkcell Geceleri”nde, 17 Temmuz akşamı “Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak sahne alacak. 
 Bodrum Antik Tiyatro
Restorasyon çalışmalarının ardından 2003 yılında sanatseverlere kapılarını açan Bodrum Antik Tiyatro, aynı yıldan itibaren  “Yıldızlı Turkcell Geceleri”ne ev sahipliği yapmaya başladı. Turkcell ve Ericsson Türkiye’nin desteği ile 1998 yılında toplumsal değerlerimizi geliştirme, kültür ve sanat mirasımızı koruyup ülkemize geri kazandırma amacıyla Mindos Kapı restorasyonu ile başlatılan proje, limandaki Osmanlı Kalesi’nin onarımıyla sürdürülmüştü. Projenin üçüncü ayağı olan  Bodrum Antik Tiyatro restorasyonu ise Haziran 2002’de başlatılmıştı. Helen döneminden günümüze gelen önemli kalıntılardan biri olan Bodrum Antik Tiyatro, 3.000 kişilik kapasitesiyle bugün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 
 BKM organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan “Yıldızlı Turkcell Geceleri”nin biletleri Temmuz ayından itibaren, Biletix’in Bodrum Alin’s Cafe, Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi, Antik Tiyatro gişelerinden, Tugutreis Alin’s Cafe’den ve Biletix’den satın alınabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.