Bodrum Gündem

Bodrum Özel Kendini Yeniledi..

Özel Bodrum Hastanesi son teknoloji ile donanmış yeni binasını hizmete sundu.

Bodrum Özel Kendini Yeniledi..
18.07.2010
0
A+
A-

Lasix no prescription Bodrum Gündem Haber 


1997 yılında kurulan Özel Bodrum Hastanesi her geçen yıl kendisini yenileyerek Bodrum’da sağlığın güvencesi olmaya devam ediyor. Kuruluşundan bu yana Bodrum halkına olduğu kadar, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlere de ileri teknolojiyi kullanarak, tüm branşlarda çağdaş sağlık hizmeti veren Özel Bodrum Hastanesi, son olarak 17.07.2010 da 


‘ Bilgi ve Teknolojiyi Sevgimizle Birleştirdik, Sizin İçin Büyüyoruz ‘ sloganıyla yeni binasını hizmete sundu.

order Viagra Gold

 


Açılış nedeni ile verilen kokteyle çok sayıda davetli katılırken,açılışı  Muğla Vali Yardımcısı Metin Demirel, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Abdullah Servet birlikte gerçekleştirdiler. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada şunları söyledi:


 


‘Bodrum’un zor günlerini yaşayan son yaş gurubuyum. Bir tek pratisyen doktorla bütün Bodrum Yarımadası’na bakıldığı günleri bilirim. Aynı doktor hem dişe, hem göze, hem kalp krizine, hem apandisite bakardı. Bugün gelinen noktaya baktığımızda eskiden nedensiz ölümlerin kol gezdiği Bodrum’da bugün bir tane büyük devlet hastanemiz, 2 tane özel hastanemiz, her beldede sağlık ocakları ve poliklinikler olan bir Bodrum yarattık. Bunun için Bodrum Belediye Başkanı olmaktan mutluyum, guruluyum. Tıbbın yükselişte olduğu son günlerde Bodrum’da da yeni hizmet binalarıyla bize hizmet sunmalarından gerçekten mutluluk duyuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.’


 


Yeni ek binasının hizmete girmesiyle birlikte 49 yatak kapasitesine ulaşan ve 2010 yılında tıbbi donanım anlamında teknolojiye yaptığı yatırımla dikkat çeken Özel Bodrum Hastanesi’nde tamamen yeni standartlara uygun olarak yapılan bir cerrahi, bir kardiyoloji ve bir yenidoğan yoğun bakım ünitesi ayrıca, ileri teknoloji ile donatılmış üç ameliyathane, acil servis ve doğumhane hizmete sunuldu.


 


Özel Bodrum Hastanesi  radyoloji ünitesinde yer alan  1,5 Tesla gücünde GE teknolojisinin ileri versiyonu MR( Manyetik Rezonans Görüntüleme )  , çok kesitli tüm vücut BT ( Beyin Tomografisi) , var olan 4 boyutlu ultrasona ilave olarak  daha ileri teknoloji ürünü Toshiba ultrason v.b.teknolojiye yaptığı yatırımlarla hastalara büyük kentlere gitmeye gerek kalmaksızın Bodrum’da tedavi olma imkanı sağlamış oldu. Ayrıca Bodrum’un büyük eksikliğini çektiği nörofizyolojik tetkiklerin yapılmasına olanak sağlayan EMG ve EEG cihazları da hastane bünyesinde kullanıma sunuldu.


 


Özel Bodrum Hastanesi tıbbi teknolojiyi yakından takip etmesi ve yenilenmesinin yanı sıra,  tüm uzmanlık dallarında Türkiye’nin en köklü ve güvenilir  üniversitelerinden yetişmiş öz verili, seçkin hekim kadrosu ile de sağlık hizmetleri anlamında Bodrum’da rahatlık ve güven sağlıyor.Her yıl ülkesine dönen birçok yabancı turistten ve bağlı bulundukları kurumlardan birçok teşekkür mektubu ve e-mail alan Özel Bodrum Hastanesi, verdiği kaliteli sağlık hizmeti sayesinde  Bodrum Turizmine de önemli bir katkı sağlıyor.Acil ve elektif her türlü ameliyatın yapılabildiği order Cytotec Özel Bodrum Hastanesi Coast Medical Co-operation Assistance üyesi ve ISO 9001:2008 Toplam Kalite Hizmet Belgesi’ne sahip.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.