Bodrum Gündem

Bodrumun En Büyük Şirketine Mudurnudan Tepki..

MUPİ Kılıç Entegre Tavukçuluk ta alacakları olduğunu ifade eden Mudurnulu İşadamı Reşat Ünsal dün Posta Gazetesinde Kılıç Holding ile ilgili çıkan haber üzerine bir açıklama yaptı.

Bodrumun En Büyük Şirketine Mudurnudan Tepki..
19.07.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu / Bodrum Gündem 


Mudurnu’lu işadamı Reşat Ünsal, Kılıç Holding olarak Mudurnu Tavukçuluğu satın alıp, sonra İleri Tavukçuluk adı altında 3 trilyona yakın borcu olduğunu, borçlarını ödemeden başka bir yere 50 milyon dolar yatırım yapmasına isyan ederek, ilk önce borçlarını ödemesini sonra yatırım yapması gerektiğini söyledi.


 


KILIÇ HOLDİNG ÖNCE BORÇLARINI ÖDESİN…


Posta Gazetesi nin 16-07-2010 tarihli Ekonomi Sayfasında yayınlanan Kılıç Holding’in Mersin’e yapacağı yatırım haberine yorum yapan Kılıç Entegre Tavukçuluk Mağduru Mudurnu’lu esnaf, şoför ve tavuk üreticileri tepkilerini dile getirdiler. Mağdur olan alacaklılar adına konuşan Reşat Ünsal “Kılıç Holdingin Mersin’e 50 milyon dolarlık yatırım yapacağına, gelip Mudurnu’daki borçlarını temizlesin. Sonra yatırımını yapsın.” Dedi.


 


misoprostol online

2008 yılının sonuna kadar faaliyet gösteren Kılıç Holdinge bağlı ;Kılıç Entegre Tavukçuluk Firması Mudurnu insanının emeğinden, alın terinden ve hizmetlerinden faydalandığını ifade eden alacaklı mağdurlar, bu firmanın borçlarını ödemeden çekip gittiğini ve hangi yüzle Mersin’e yatırım yapabileceğini hayretle izlediklerini belirttiler.


 


Alacaklıların gruplar halinde Bodrum’daki Holding Merkezine gittikleri, dertlerini anlatacakları muhatap bile bulamadıklarını,hatta güvenlik görevlileri tarafından şirkete dahi sokulmadıklarını söylediklerinde ise kendilerine cevap olarak  “Siz alacaklarınızı MUPİ Tavukçuluk’tan alacaksınız” denilerek gönderildiklerini söylediler. Mağdur olduklarını ifade eden vatandaşlar “Halbuki firma faaliyetini Mupi Kılıçlar Holding adı altında yaptı. Tüm araçlarında Kılıç Holding logolarını kullanılarak reklam yaptı ve vatandaşı Holding adıyla kandırıldılar” diyerek yaklaşık 3 trilyonluk alacaklarının en kısa zamanda ödenmesini talep ettiler.


Mudurnu’lu alacaklılar, Kılıç Holding sahibine “Efeler diyarı Muğla’da faaliyet gösteren Kılıç Holding’in tekrar itibar kazanması için borçlarını ödemesi gerekir” mesajını iletiyorlar.

order Indocin online

Buy cheap Topamax
 

 

Bu haber www.mudurnuhaber.com sitesinde yayınlanan haberden alıntı yapılarak hazırlanmıştır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.