Bodrum Gündem

Kılıç Holding: Mudurnu ile İlgimiz Yoktur..

İlkeli ve tarafsız haber yapma anlayışımız gereği olarak, Kılıç Holdingin BODRUMUN EN BÜYÜK ŞİRKETİNE MUDURNUDAN TEPKİ haberimize verdiği cevap metnini aynen yayınlıyoruz.

Kılıç Holding: Mudurnu ile İlgimiz Yoktur..
22.07.2010
0
A+
A-

purchase Furosemide


Fatih Bozoğlu/ Bodrum Gündem


Bodrum’un köklü firmalarından olan Kılıç Holding Yönetim Kurulu, 19 Temmuz 2010 tarihinde www.bodrumgundem.com haber sitemizde  ““BODRUMUN EN BÜYÜK ŞİRKETİNE MUDURNUDAN TEPKİ” haberi ile ilgili cevapları kamuoyuna sunuyorlar.

 


Kılıç Holding’in haberdeki konu ile ilgilerinin olmadığını bildiren yazılı metnini siz okurlarımıza iletmek tarafsız gazetecilik anlayışımızın bir gereğidir.


  Dapoxetine in pharmacies


Kılıç Holding Tarafından Habere Yönelik Olarak Gönderilen Metin:


 


Sayın Fatih Bozoğlu, buy Clonidine Online


 


Kılıç Ailesinin sahibi bulunduğu Kılıç Holding bünyesinde su ürünleri alanında faaliyet gösteren şirketleri, balık ve yavru balık yetiştiriciliği sektöründe Türkiye’nin ve Avrupa’nın lider Grubudur. Kurumsal ilkelerle çalışan Grup, Muğla ilinde vergi sıralamasında özel sektör şirketleri arasında ve Ege Bölgesi İhracatçı firmaları arasında ihracatta ilk sıralarda yer almaktadır.  Gerek yarattığı istihdam, gerek ödediği vergiler ve kazandırdığı ihracat gelirleri ile bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Lokomotif şirketimiz Kılıç Deniz Ürünleri Üretimi İthalat İhracat ve Sanayi Tic. A.Ş. Türkiye’nin ilk 300 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır.  


 


Tavukçuluk faaliyetlerine gelince; Grup 2007 yılında İlçe Taşımacılık A.Ş’nin sahibi bulunduğu Mudurnu’daki tavukçuluk tesislerini satın almıştır. Satın alınan gayrimenkuller ve menkul mallar Kılıç Entegre Tavukçuluk Sanayi ve Ticaret A.Ş’ne kiralanmıştır. 2008 yılında  Global Finansal Krizin başlaması ile Kılıç Holding Yönetim Kurulunun Kılıç Grubunun ana faaliyet konusu olan balık ve yavru balık yetiştiriciliği dışındaki işlerden çıkılması ve ana faaliyet konusuna ağırlık verilmesi kararı doğrultusunda Kılıç Entegre Tavukçuluk Sanayi ve Ticaret A.Ş ortakları hisselerini satmışlar ve bu tarihten sonra Kılıç Grubunun Mudurnu’daki tavukçuluk faaliyetleri ile herhangi bir organik bağı kalmamıştır. 2009 yılında ise son olarak maliki olunan gayrimenkuller Pak Piliç firmasına satılmıştır.  Tüm işlemler yasaldır ve kamuoyu önünde gerçekleştirilmiştir. Grubumuzun detayları tam olarak bilinmeden bu şekilde karalanmaya çalışılması bizleri çok üzmüştür. 


 


Sayın Bozoğlu,  konuyu kamuoyunun ve sizin tarafsız değerlendirmenize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.


 


KILIÇ HOLDİNG


Yönetim Kurulu Başkanlığı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.