Bodrum Gündem

Özgür Çocuklar Basketbol Şenliği…

2005 yılından bugüne kadar Bodrumda 2 adet yerel,4 adet ulusal,1 adet uluslararası Basketbol şenliği gerçekleştiren ÖZGÜR ÇOCUKLAR 2010 yılı yaz faaliyetleri kapsamında bulunan Basketbol şenliğinin bir ayağını İstanbul Kadıköyde gerçekleştirecek.

Özgür Çocuklar Basketbol Şenliği…
27.07.2010
0
A+
A-

Bodrum Gündem 


Kadıköy Belediyesi ve Özgür Çocuklar Gençlik ve Spor Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “Geleneksel Özgür Çocuklar Basketbol Şenliği”  Kadıköy’ün en gözde yaşam alanı Göztepe Özgürlük Parkında 20-27 Ağustos 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


 


Kadıköy Belediyesinin katkılarıyla 20 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak Basketbol Şenliği Göztepe Özgürlük Parkında açılış törenleri ile başlayacak. cheap Prozac


 


buy albuterol

Etkinlikte mini minikler, minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde basketbol müsabakaları yapılacak olup 7’den 70’e herkese spor yapma ve aktivitelere katılma imkânı verilecek. Şenlik süresince her gece üç sayı yarışmaları, smaç yarışmaları, spor kültürünün gelişimi yönünde paneller, dans gösterileri ve canlı müzik performansları gerçekleşecek.


 

cheap methocarbamol

“Özgür Çocuklar Basketbol Şenliği” kapsamındaki müsabakalara katılmak isteyen sporcuların ve takımların, www.ozgurcocuklar.com.tr adresinden kayıt yaptırmaları yeterli olacak.


 


20-27 Ağustos 2010 tarihleri arasında GÖZTEPE ÖZGÜRLÜK PARKINDA gerçekleşecek olan “Geleneksel Özgür Çocuklar Basketbol Şenliği” nin, katılmak ve izlemek isteyenlere ücretsiz olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.