Bodrum Gündem

Bodrum Bunu Konuşuyor…

2 Ağustos Bodrum Trafiğinde Devrim niteliğinde bir değişime sahne olacak. Bodrum Gündem olarak Sokağın Sesini dinledik.

Bodrum Bunu Konuşuyor…
02.08.2010
0
A+
A-

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

 

1.Bodrumlu: Bodrum′a gelmek isteyen misafirler trafik sorunu yüzünden, gelişlerini ya erteliyor ya da kısa tutmaya çalışıyor.

 

2.Bodrumlu: Caddelerde piyasa yapan gençler (piyasa yapmak demek; altlarındaki arabalarla saatlerce sadece dolaşarak kız tavlamakmış) gereksiz bir kalabalık ve gürültü yapıyor.

3.Bodrumlu: Bu konu yıllardır seçim dönemlerinde gündeme gelir, fakat bir türlü hayata geçirilmez. Kimse buna cesaret edemiyordu.
order Brand Viagra
4.Bodrumlu: Otellerde konaklayan yerli ve yabancı turistler zaten ya minibüs  ya da otel servis aracı ile otogara ulaşıyordu. Sonuçta kaybedilen bir şey yok. Aksine insanlar daha rahat ve araç trafiği olmaksızın geniş hareket alanı bulacakları için Bodrum′da fazla zaman geçirecekler.

5.Bodrumlu: Yürüyen turistler acıkır, susar alışveriş yapar. Turistler yürüyerek dolaşabildikleri bir Bodrum buldukları için memnun, esnafta daha mutlu olacaktır.

6.Bodrumlu: Sezonun en yoğun döneminde yapılması doğru mu?

7.Bodrumlu: Düşününki bu deneme Mayıs veya Ekim′de yapıldı. Fakat o dönemdeki kalabalığa göre yapılan düzenlemeler ile projenin sezondaki kalabalığa sağlıklı cevap vermesi beklenemez. Eğer yoğun sezonda deneme yapılmaz ise, projedeki eksiklikler doğru belirlenemez ve doğru tedbirler alınamaz.

8.Bodrumlu: Deneme süresince her şeyin mükemmel olması zaten beklenmiyor.Alışmak belki zaman alacak. Nelere alışmadık ki?

9.Bodrumlu: Bu süreçte kendi içindeki eksikleri, yanlışları ve alınması gereken önlemlerin belirlenmesi açısından projeyi (yani 2 haftayı) denemekten zarar gelmez.

10.Bodrumlu: Oldu ki  3. günün sonunda dayanılmaz sıkıntılar doğdu. Buna rağmen deneme süresinin dolması beklenecek mi?Buna müdahale etme yetkisi hangi birimin?

11.Bodrumlu: Projenin başlama saati belirtilmiş ama, bitiş zamanını bilmiyoruz. Bodrum′da yaşayanlar da gerekli şekilde bilgilendirildiler mi?

12.Bodrumlu: Çarşıda dükkanı, işyeri olan esnaf erken saatte işe başlayıp, gece geç saatlere kadar çalışıyor. Onların hem işyerlerine malzeme taşımak hem de ulaşım için kullandıkları araçlarının akıbeti ne olacak? Malum sadece ticari araçların geçiş hakkı olacak yollarda. Saat 01:00 de evine gitmek istese çıkış izni olmayacak. Normalde araçlarını bu güzergahtaki otoparkta bekletiyorlardı. Ayrıca bu güzergahtaki otoparkların gelir kaybı nasıl telafi edilecek? Bu otoparkların bazıları Bodrum Belediyesine ait.
order Ventolin
13.Bodrumlu: Biz Avrupa şehirlerinden aşina olduğumuz  gibi şık ve temiz, albenisi olan bir Bodrum tabiî ki isteriz. Özellikle de yürüyerek gezmenin keyfine diyecek yok.

14.Yabancı turist: Daha öncede Bodrum′a geldim. Bu sene ne oldu anlayamıyorum. Çok trafik var. Buralar trafiğe kapanırsa mükemmel olur.

15.Yerli Turist: Aynı İstanbul gibi olmuş burası da. Eğer bu caddeyi araçlara kapatırlarsa al sana Beyoğlu. Sıkı başkanınız var.

16.Mekan İşletmecisi: Bizim müşteri asla yürümez. Mersedesini kapıya kadar getirecek mutlaka, içerden bakan kızlara gösterecek ki dışarı çıkarabilsin. Bizim
cheap Clonidine
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.