Bodrum Gündem

BODRUM YÜRÜYEREK GÜZEL…

02.08.2010
0
A+
A-

Bodrumda herşey o kadar hızlı değişiyor ki yetişene aşk olsun..

Lakin bazı konular, Bodrum’un gündeminden hiç düşmeyecek sanırım. Kissebükü bunlardan birisi. Bu konu ile ilgili geçtiğimiz günlerin en çok tartışılan konusu olmaya devam ediyor. İl genel Meclisi İmar ve Çevre Komisyonunun incelemelerde bulunması, önümüzdeki haftalarda da tartışmaların hiç durmadan devam edeceğinin bir göstergesi adeta.


order paxil  


Biz bu haftanın en önemli gündeminin, Bodrum merkezi’nin araç trafiğine kapatılması olarak düşündük. Konu ile ilgili Bodrum’da yaşayanlardan, esnaftan, yerli ve yabancı turistlerden kısa kısa görüşler aldık. Bir çok kişi görüş vermek istemedi. Genel olarak ortaya çıkan görüş “Çok cesaretli bir uygulama” olduğuydu. Kaygılananlar ve ne ile karşılaşılacağını bilemeyenler, otoparkların yeterli olup olmayacağı, ana yoldan otogara kadar ulaşılmanın olanaksız olacağı, saat 8’den sonra kapalı alanda kalan otoparklardan araçların nasıl alınacağı ve eve nasıl gidileceği sorguluyorlar. Kaygılı olanların büyük bölümü Bodrum’da yaşayanlar. Kaygılı olan diğer bir kesim ise bazı mekanların işletmeleri. “Arabalarını göstermek için gelen gençler var. Onlar asla yürüyerek gelmezler” diyorlar. Azımsanmayacak kadar da çok olduğunu belirtiyorlar bu arabaları ile mekanların önüne gelenlerin.


Yerli ve yabancı turistler, yani otellerden Bodrum’a minibüs veya ticari taksi ile gelenler, işte onların büyük kısmı çok mutlu oldu bu habere. “Araç kalabalığından kaçıp tatile geldik, burası da aynıymış”  diyenlere gün doğdu.


Birde pazarlamacılar var. Onlar yeni bir strateji geliştirmek için kafa patlatıyorlar.


Uygulamanın zamanı konusunda enterasan bir görüş geldi. Çok profesyonel bir bakış açısı doğrusu. “Eğer kalabalık ve yoğun bir zamanda deneme yapılmaz ise uygulamadaki eksik noktaları belirlemek mümkün olamaz” dedi. Doğrusu hak vermemek elde değil. Bu uygulamanın sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Umarım bir tatsızlık çıkmaz. buy valacyclovir


Uygulama Muğla İl Trafik Komisyonu kararınca Cevat Şakir Caddesi, Otogar Kavşağı′ndan, Neyzen Tevfik Caddesi, Hamam Sokak bağlantısına ve Atatürk Caddesi′nin başından, Üçkuyular Sokak kesişimine kadar olan kısımlar deneme amacı ile araç trafiğine kapatılacak.


Bodrum’a hayırlı sonuçlar vermesini diliyoruz…

Generic Viagra
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.