Bodrum Gündem

ATİFET DE HAYIR DİYOR…

Hüseyin Kuzgun Yazdı…

ATİFET DE HAYIR DİYOR…
04.08.2010
0
A+
A-

Atifet kim biliyormusunuz.Benim ilk göz ağrım. Çocukluk aşkım. Ona ilk evcilik oynayalım dediğimde de hayır demişti. Şimdide hayır diyor.”yahu Atifet dedim geçenlerde, hep muhalif mi olacaksın. Hep olumsuzmu kalacaksın..Gel evet de şu işe. Hayır! Yine de hayır! Bin defa hayır.Yahu sebeb söyle. Bana bak odun kafalı bunu hala anlayamadın ben bir işe rıza göstermezsem beni kimse caydıramaz.Olurumu da alamaz. Bunu ben zaten çok iyi biliyordum. Dudak büktüm ne yapalım, kadere razı olalım dedim. Bana Hayır diyen Atifet, gitti bir sucuk tüccarı ile evlendi. Adam üç öğün sucuk, pastırma yiyor. Yemek pişirme derdide yok. Bir de çok zengin. İthalat_ihracat işleri.Yandaş medya damı olmuş bir zamanlar ne. Tam daha zengin olacakken turnayı gözünden vuracakken katlettiği eşeklerin ahı tutmuş, kalp krizi küt aşağıya. Atifet kalakalmış tek başına İstanbullarda. Atifet dul, Atifet zengin artık. Ama ikiyüz kusur kilo. Atifet Bodrum′a döndü beni buldu. Belki çocukluk aşkı diyedir, nerden bileyim.

 

Dükkandan içeriye girdiğinde, onu oturtacak yer bulamadım. Çok sevindiğimden değil. Sandalyeler dayanıksız. Neyse komşudan sağlam bir şey bulduk da oturtuk. Hal hatır sorduk.Artık feministim dedi. İyi dedim ” bende kemalisttim”. Yani ikimizin düşüncesinin ardında aynı harflerin olmasıda bir şey. Bodrum′a tatile gelmedim diye ekledi.Benim gibi düşünen kadınları toplayacam. Sonra ne yapacaksın dedim.” ip atlayacam, zil takıp oynayacam. ne yapılır be adam ezilen kadınların haklarını savunacam.Onlarla dayanışma içersine gireceğim. Kocalarından zulüm gören kadınlarla birlikte “kadın sığınma evi” kuracam.Zalim kocalar yandı ki yandı. Çekecekleri var elimden ve dilimden. Vay o kocaların haline dedim içimden ve hiç alınmadım.Peki refarandum hakkında ne düşünüyorsun diyecek oldum, hemen tersledi beni.”Beni politikanın içine sokma, zaten sen eskiden de böyleydin. Her hareketimi politik yorumlardın. Ben artık HAYIR işleriyle uğraşacağım. Başta kadınlar olmak üzere kadın ve yaşlıların yardımına koşacağım. Yapacağım hayır işleri, yanlış anlaşılmasın tarafınızdan bey dedi bana. Bey derkende bir küçümseme vardı ses tonunda.

 

Sanki benimle evlenmiş de ben ezmişim onu. Ne yapalım. Sesimizi çıkaramadık tabi, hem çocukluk aşkı, hem müsafir hemde hayırlı işler düşünüyor ve de en önemlisi “zengin bir dul” bakarsın ihtiyaç olur dedim içimden ve şirin görünmeye devam ettim.” nerede oturuyorsun” sana ne dedi. Eskiden olduğu gibi bahçeme girip, gitar mı çalacaksın penceremin altında.

 

Yok canım diyebildim fısıltı halinde Atifetin şimdiki haline de çok beste yapılırdıya….
Viagra without prescription buy Valtrex Natrexone Buy
Neyse kadın hakları savunucusu, feminist , düşkün insanlar için kalbi acıyan Atifet sanıyorum her zaman olduğu gibi yine bana Hayır diyecek. Hayırlara vesile olacak çalışmalarda bulunacak, düşkün kadınlara bir sığınma evi yaptıracak, yoksul bir kaç çocuk giydirecek, belkide birisini alıp bakacak ona kucak açacak okutacak.

 

Atifet′in Bodrum′a gelişi hayırlı olsun ne diyelim…….
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.