Bodrum Gündem

Bodrumda olduğunuzun farkındayız

TÜRKİYENİN NABZI BODRUMDA ATIYOR

Bodrumda olduğunuzun farkındayız
08.08.2010
0
A+
A-



Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum′da yaşayan, Türkiye′′nin tanıdığı seçkin insanlar Bodrum Ticaret Odası′nın dört yıldan bu yana düzenlediği “Bodrum′da olduğunuzun farkındayız” sloganıyla başlayan ve geleneksel hale gelen ünlüler yemeği Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum′un muhteşem atmosferinde bir araya geldiler. Açılış konuşmasını Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon′un yaptığı geceye, devlet, özel sektör ve sanat dünyasının bir çok ismi katıldı. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon dört yıl evvel “Bodrum′da olduğunuzun farkındayız”sloganıyla başlayan birlikteliğin bu gün beraberliği pekiştirdiği ve sürekli kıldığı geleneksel bir dostlar toplantısına dönüştüğünü ifade ederek,”Bu akşam, burada yine sizlerle birlikte hepimizin aşkı Bodrum′da olmaktan büyük kıvanç duymaktayız. Bugün, tüm masalarda  Bodrum konuşulacak ve bizler sizlerin engin tecrübenizden ve Bodrum′a dair duygu ve düşüncelerinizden besleneceğiz.” dedi.

Daha sonra söz alan Cumhurbaşkanı Eski Başdanışmanı, gazeteci yazar Can Pulak şunları kaydetti: Bodrum Ticaret Odası güzel bir geleneği başlattı. Her yıl Bodrum′da yaşayan seçkinleri, adı duyulanları, ülkeye hizmet edenleri bir araya toplamayı becerdi. Genelde böyle bir vefa bizde gösterilmez ve Örneğine de pek kolay rastlanmamıştır. Ama Bodrum bu konuda yine fark attı diğerlerine, Onlar bizi farkediyorlar. Acaba biz Bodrum′u fark ediyor purchase Prozac buy Indocin muyuz? Sizlere bir önerim var; Bu toplantıya katılanların adres bilgilerini toplayıp bir zincir oluşturalım.Bodrum′un bir problemi olduğunda kendi aramızda e-mailleşerek bunlara çözün bulabiliriz. Aramızda bunları Ankara′ya taşıyacaklar var.”

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yemeğe katılanları Bodrum′un gönüllü kahramanları ilan ettiğini kaydederek ; “Biz sizlerin gerçekten farkındayız.Bugün Bodrum kalitede rekabet ediyorsa, ekonomisi güçlü bir duruma geldiyse, hep sizlerin Bodrum′a vermiş olduğu değerden dolayı. özellikle olumlu eleştirileriniz bize tavsiye mektubudur. Bodrum′u eleştirirken karalama noktasına da gelmeyelim. Bodrum bize Tanrı′nın bir lütfu. Başka Bodrum′mumuz yok.Gönül isterki Türkiye′de 50 tane Bodrum olsun. Türkiye′nin birçok bölgesinde o zaman medeniyetten söz edebiliriz. Bodrum bugün gerçekten Bodrum olduysa; medeni halkının, kentli halkının olmasındandır. Siz de bizlerle birlikte bu güzellikleri anlatırsanız çok mutlu oluruz. Medeni çerçeveler içinde her türlü eleştirilere açığız.” Diyerek geçtiğimiz haftalarda Gazeteci Rahmi Turan ve Mehmet Ali Birand tarafından köşelerinden yapılan haksız eleştirilere gönderme yaptı.


buy Viagra Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum müdürü William Latour Türkçe olarak “Hanımefendiler ve beyefendiler hoş geldiniz” diyerek konuşmasına başladı. İngilizce olarak yaptığı konuşmasını yardımcısı Gizem Oflazoğlu Türkçeye çevirdi. Mr.Latour “Sizin gibi değerli, Bodrum′a aşık insanları burada misafir etme şansımız var.BODTO′nun Bodrum için yaptıklarına destek olduğunuz için biz ayrıca çok mutluyuz.Bodrum tartışmasız eşsiz bir yer.Bizim otelimizin de başarısı, Bodrum′un inanılmaz yüksek seviyedeki turistik destinasyon olma potansiyelindeki tartışılmaz gerçeğini ortaya koyuyor. Bizim ve diğer bütün otellerin başarısı, tabiki sizlerin desteğiyle gerçekleşecektir.” Dedi.


Gecede misafirlere Kempinski Otelin özel menüsü ikram edildi. Gecede konuşulanlar genelde Bodrum olmasına karşın, gündemin sıcak konusu YAŞ kararları ağırlıktaydı. Yemek geç saatlere kadar sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.