Bodrum Gündem

Genç Yetenekler Gümüşlük İskelesinde konser verdi..

7. Gümüşlük Uluslararası Klasik Müzik Festivali kapsamında 9 Ağustos Pazartesi gecesi yaşları 14le 21 arasında değişen 18 genç müzisyen Gümüşlük iskelesinde Piyano Maratonu başlıklı bir konser verdi.

Genç Yetenekler Gümüşlük İskelesinde konser verdi..
10.08.2010
0
A+
A-


Bodrum Gündem Haber

Piyona için yazılmış eserleri seslendiren genç yetenekler 7. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Eklisia Yaz Müzik Okulu kurslarında dünyaca meşhur virtüözlerden dersler aldı. Arjantinli virtüöz Valentin Surif, Japon virtüöz Makoto Ueno ve Fransız virtüöz Jean-Bernard Pommier’in eğitmenliğinde geçen 2 haftalık kurslara devam eden genç müzisyenlere, gecenin sonunda sertifikaları verildi.

  Order Lamisil


buy Propranolol online Gümüşlük iskelesinde gerçekleştirilen konsere halktan ve beldeyi ziyarete gelen turistlerden büyük ilgi geldi. Yoğun bir katılımla geçen konserde geleceğin yetenekleri büyük alkış aldı. J.S. Bach, F. Chopin, L. Van Beethoven, Liszt, Rachmaninov, Albeniz ve Brahms’ın eserlerinin yanı sıra Türk bestecilerden Fazıl Say’ın da “Alla Turca Jazz” adlı eseri seslendirildi. Masterclass öğrencisi Murat Ömür Tuncer ise kendi bestesi olan Prelude No. 3’le alkış aldı. buy Vermox for child


 


Trakya Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Eskişehir Üniversitesi, Hacettepe Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Bilkent’ten gelen 18 öğrencinin verdiği konser iki saat sürdü. Festival bünyesinde gerçekleşen Eklisia Yaz Müzik Okulu, 11 – 18 Ağustos tarihlerinde flüt; 13 – 22 Ağustos tarihlerinde keman; 20 – 29 Ağustos tarihlerinde ise viyolonsel kurslarıyla devam edecek. Derslere katılan öğrenciler, kurs bitiminde birer konser verecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.