Bodrum Gündem

Yanlış Önyargıları Değiştireceğiz..

Cuma günü yapılan İl Genel Meclisi toplantısında, 23 Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesinin tamamının ret oyu verdiği oylamada, MHP 5 ret oyu vermişti. AKP ise 11 kabul oyu verdi. Bu sonuç ile ilgili olarak yatırımcı firma bir açıklama yaptı.

Yanlış Önyargıları Değiştireceğiz..
10.08.2010
0
A+
A-

order methotrexate


buy cheap Viagra Bodrum Gündem Haber


İl genel Meclisinde Kissebükü İmar Planı değişikliği oylamasının sonucu ile ilgili olarak yatırımcı firma yetkilileri bir açıklama yaptılar.

 

Açıklamada “İl Genel Meclisinin, bir devlet tahsisi olmayan, her türlü yasal gereklilikleri yerine getirmiş, tapulu arazimiz üzerindeki yatırım projemize, tamamen siyasi kaygılar sebebiyle engel olması bizi üzmüştür. Bu kararı sadece yatırımın engellenmesi kararı olarak değil, Bodrum’da kaliteli turizmin önünün kesilmesi, engellenmesi olarak değerlendirmekteyiz. Proje Q, ucuz ve kalitesiz, kitle turizmine, halkına ve esnafına hiçbir faydası olmayan her şey dâhil sisteme karşı cesur bir alternatiftir. Bu zamana dek yapılmayanı, cesaret edilemeyeni gerçekleştirmek isteyen, tamamen niteliğe dayalı, üst gelir grubu müşteri kitlesini hedef almış, doğayla ve çevresiyle barışık, onlara zarar vermeyen tam tersine değerini artıran çok özel bir projedir. Odabaşına düşen metrekare ve odabaşına düşen maliyetiyle Türkiye’nin en pahalı, dünyanın ise sayılı projelerinden birine engel çıkarılmaktadır. Tüm yasal gereklilikleri yerine getirmiş ve yasalar saygılı bir kurum olarak haklarımızı yasal zeminlerde aramaya, projemiz üzerindeki yanlış ön yargıları değiştirip, projemizi Bodrum turizmine kazandırmaya kararlıyız.” denildi. Cheap metoclopramide
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.