Bodrum Gündem

Bodrumda Böyle Düğün Görülmedi..

Bodrumun önde gelen İşadamları Ahmet Karataş ve Mustafa Er, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksunun nikah şahidi olduğu görkemli ve farklı bir düğün töreni ile evlatlarını evlendirdiler.

Bodrumda Böyle Düğün Görülmedi..
15.08.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Premarin online


AKP Muğla Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Mustafa Er′in oğlu Bekir ile BOSİAD Başkanı İşadamı Ahmet Karakaş′ın kızı Zeynep Karataş, Yalıkavak’ta düzenlenen düğünde evlendiler. Yaklaşık 2 bin 300 kişinin katıldığı düğün töreninde AKP genel Başkan Yardımcısı ve İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu Yozgat AKP Milletvekili Mehmet Çiçek ve Muğla AKP Milletvekili Yüksel Özden nikah şahitliği yaptı. Düğün yemeğine Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum siyasetinin önde gelen isimleri, belediye başkanları da katıldılar.

Düğün sunumu, Kuran-ı Kerim ve İlahilerin okunması, üç dev ekran ile düğün görüntülerinin canlı olarak gösterilmesi ve Bodrum’un çokta alışık olmadığı bir tarzdaki düğün için katılanlar “Bodrum Böyle düğün görmedi” dediler.


Böyle görkemli bir düğün için Bodrum bir çok yorum yaptı. Bazıları referandum öncesi siyasi bir hareketti derken. Bazıları dine uygun bir şekilde yapıldığını söyledi. Abdülkadir Aksu törende yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan’ın en az 3 çocuk yapın mesajını gelin ve damada ileterek, genç nüfusun çoğalması gerektiğini söylemesi gülüşmelere neden oldu. Düğünde dikkat çeken en önemli olaylardan birisi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanının beş dakika bile kalmadan düğünden ayrılması oldu. Diğer bir dikkat çekici nokta ise Cumhuriyet Halk Partili Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ın “Vatana millete ve cumhuriyete bağlı Atatürkçü çocuklar dünyaya getirmenizi dilerim” diyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün “NUTUK” kitabını yeni evli gençlere hediye etmesiydi. buy Aciclovir


Order Lamisil

Bizde Bodrum Gündem olarak Zeynep ve Bekir çiftine mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.