Bodrum Gündem

AKP Bodrumdan EVET Bekliyor…

Bodrum Ak Parti İlçe Teşkilatında yapılan Referandum toplantısına katılım yoğun oldu.

AKP Bodrumdan EVET Bekliyor…
16.08.2010
0
A+
A-

Buy Sildenafil Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Bodrum İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Hotar toplantıda Gündemi Değerlendirirken Şu an üzerinde durulması gereken en önemli konunun 12 Eylül’de yapılacak halk oylaması olduğuna vurgu yaptı.


 


Bodrum Ortakent’te düzenlenen toplantı Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül ve İlçe Yönetimi, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları, Belde Başkanları ve Köy temsilcilerinin katılımı ile Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Başkanlığında Gerçekleştirildi.


 


buy cheap Lithium

Hotar Programda yaptığı konuşmada, Referanduma kadar olan süreçte Ak Parti Ailesine İl ve İlçe Teşkilatlarına büyük bir sorumluluk ve görev yüklendiğini belirterek, “ 12 Eylül’e kadar olan süreçte en önemli görevimiz Anayasa Değişiklik paketini halkımıza vatandaşlarımıza en iyi ve en doğru şekilde anlatmak bizlere yüklenen en büyük sorumluluk. Halkımızın yanlış yönlendirilmesine fırsat vermemeliyiz ve bu süreyi 12 Eylül’de sonucun ülkemiz adına geleceğimiz ve çocuklarımızın geleceği adına sonucun Evet çıkması yönünde verimli kullanmalıyız”. Dedi. Hotar Teşkilatlarımızın özverili çalışmaları ve halkımızın sağduyulu yaklaşımı neticesinde Anayasa değişikliği paketinin geçmemesi için hiçbir sebep göremediğini de belirtti.    order Cytotec online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.