Bodrum Gündem

Gümbet Meydanı…

Bodrumun en büyük projesi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonun hayali Gümbet projesi, Gümbet Meydanına konan heykelin açılışıyla tamamlanmış oldu.

Gümbet Meydanı…
16.08.2010
0
A+
A-

Yapılan uzun çalışmalar sonrasında Gümbet Meydanı olarak kazanılan yaklaşık 600 metrekarelik alana konan, barış, kardeşlik ve dostluğu sembolize eden “Yansımalar” adlı heykel, heykeltıraş İlker Çalışkan tarafından krom malzeme kullanılarak yaklaşık 2 ay gibi bir sürede tamamlandı.


09.08.2010 Pazartesi günü Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bodrum Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Gümbet halkı, esnafı ve turistlerin yoğun ilgisiyle düzenlenen törenle açıldı. Kurdela kesme töreninin ardından bir açıklama yapan Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Gümbet Projesinin belediyenin ve Gümbet esnafının büyük fedakarlığıyla ortaya çıktığını, tüm çaba ve çalışmalarından dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etmek istediğini söyledi. buy Propranolol buy Clonidine order tadalafil


Bu açıklamanın ardından mikrofon uzatılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise konuşmasında uzak durulmaya başlanmış bir Gümbet’ten şu anda ki yoğun ilgi gören Gümbet’e ulaştıklarına göre doğru projeler ürettiklerini söyledi. Kocadon konuşmasında Gümbet Kavşağından açtıkları yeni yolu sonlandıran bu muhteşem meydanı bir heykelle süsleyerek, Gümbet’e bir sembol oluşturmak istediklerini, heykeltıraş İlker Çalışkan’ın bu heykeli Gümbet’e hediye ettiğini söyledi ve kendisine çok teşekkür etti. Kocadon konuşmasını şöyle tamamladı; kardeşliği, dostluğu ve barışı ifade eden “Yansımalar” adlı bu heykel bundan böyle Gümbet’in sembolüdür, tüm Bodrum’a hayırlı olsun. İlker Çalışkan’a çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.