Bodrum Gündem

GAFLET VE DELALET…

30.08.2010
0
A+
A-

Her şey dahil sistemiyle otele tıktığınız turisti dışarıda cafcaflı bir hayat var cazibesiyle otelinden dışarı çıkarma çabalarına, Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu denmez mi?


Müziğe bel bağlayan turizme dönen Bodrum zaten kaybetme dönemine girmiştir ve daha fazla kaybetmek, mevcut durumu sürdürmekteki ısrar ve “müzik olmazsa turist gelmez” düşüncesinde olanlar yüzünden devam edecektir.


Bir tatil beldesinde tatilcilerin ve kent halkının eğlence ihtiyacını karşılayacak düzenler muhakkak olmalıdır. Diskotekler, barlar, canlı müzik yapan işletmeler, müzik konserleri olmalı ve şehir yaşamı farklı konseptlerle de çeşitlenmelidir ancak, şehrin tamamına gürültü yayan ve sınır tanımayan mevcut anlayış savunulamayacak kadar yanlıştır.


Lokanta yada müzikli lokanta ruhsatıyla bar yada diskotek olarak çalıştırılan mekanlar, müziğini herkese dinletme israrında olan bir anlayış içerisine girmişlerdir. Kolunda sepetiyle simit satanları bile yanında müzik seti taşımaya özendiren bu anlayış, günlük gezi teknelerinden futursuzca yayılan yüksek müziğe göz yumarak güzelim koylarda denize girmeyi haram etmektedir. Huzurlu uyumayı bir lüks haline getiren denetimsiz kalan bu yanlış anlayış, kültür ve tarih turizminin arka plana atılarak ihmaline de sebep olmaktadır. Strattera Buy


Bodrum’u barlar ve diskolar şehri halina sokup eğlence merkezi imajını pompalayanların yüksek dozdaki müzikle sağladıkları gelirlerini korumaktan başka bir düşünceleri yoktur.


Bu gürültülü yaşam, turizmi yaydığımız 8 aylık sezonumuzun iki aya düşmesindeki en büyük etkendir.


23.59 da müziği kısma ve yüksek ses seviyeli eğlence yerlerine ses yayımında kural koyma kararlarının siyasi mi? Değilmi? söyleminde bulunanlar, biraz kanunları okuyup, insan hakları, azınlık hakları, hürriyetler, kişinin sağlıklı çevrede yaşam hakkı gibi kavramlar üzerinde düşünme zahmetinde bulunsalar, kendileri için de memleket için de hayırlı olur.


Hem Yavaş Şehirler konseptini savunup hem sabaha kadar sokakta dans edelim “PARA GELSİN PARA” demek yakışıksızdır.


order Indocin online Yüksek müzikten rahatsız olanlar ve uyuyamayanlar Bodrum’a gelmesin yada çeksin gitsin kardeşim düşüncesine sahip olanlar GAFLET VE DELALET içerisindedirler.


Seks yapmak için Bodrum’u tercih eden turistler için eğlence şehri haline getirilen
Bodrum’da; alkol, uyuşturucu, fantazi seks ve bunların getirisi kavga ortamında büyüyen çocuklarınızdan neler bekliyeceğinizi düşünün biraz. Birkaç kişinin fazla para kazanması uğruna ödediğimiz bedeller ağırdır. Herşeyi paraya bağlayan ekonomik düşünceler hasta beyinler ve vücutlar yaratmaktadır.


23.59 da müziği kısmak yeterli değildir. Müzik yayımı kanun ve kuralların izin verdiği ölçüde ve kişinin sağlıklı bir çevrede yaşam haklarının korunduğu biçimde yapılmalıdır. Bunun dışında yapılan tüm uygulamalar kanunsuzdur ve kanunsuz olmaya da devam edecektir.


Sağlıklı yaşam hakkınızı gaspeden kanunsuz ve kural dışı uygulamaları ve yapanları 179 nolu telefon hattına şikayet etmenizi öneririm. Proscar order


Sağlıcakla kalın Hoşçakalın…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.