Bodrum Gündem

THY golf potansiyelini gördü, Avrupadan Antalyaya direkt sefer koyacak

2010 yılı sonuna kadar Beleke golf oynamak için gelen turistin yüzde 30 artışla 150 bine ulaşacağı açıklandı.

THY golf potansiyelini gördü, Avrupadan Antalyaya direkt sefer koyacak
10.09.2010
0
A+
A-

Türk Hava Yolları 1 milyon golfçü potansiyeli bulunan Avrupa’nın farklı noktalarından Antalya’ya direkt sefer koyacak.
Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalya Belek bölgesinde bulunan golf sahalarına gelen turistlerin geçen yıla göre yüzde 30 artışla 500 bin round oyun sayısına çıkmasıyla (bir round 4.5 saat oynanma anlamına geliyor) Türk Hava Yolları’nın Avrupa’nın önemli merkezlerinde Antalya’ya direkt seferler koyma sözü verdiğini söyledi.

purchase Viagra Golf rezervasyonlarında yüzde 30 artış var
Şimdiki rezervasyonlara bakıldığında gelen golf turisti sayısının bu yıl sonunda 150 bin olacağını kaydeden Ağaoğlu, şöyle konuştu:
“Yıl sonunda yüzde 30 artışla 500 bin round oyuna ulaşacağız. Bu rakamlar karşısında tek eksiğimiz olan bölgeye Avrupa’nın çeşitli merkezlerinden 2011 yılında direkt uçuşların THY tarafından sağlanacağı sözünü aldık.”


THY Avrupa’nın 6 şehrinden Antalya’ya direkt sefer koyacak
Şimdiye kadar THY’yi aktarmalı uçuşlar yaptığı için her platformda sürekli eleştiren Ağaoğlu, yeni sezonda Londra, Stockholm, Frankfurt, Amsterdam, Paris ve Münih gibi merkezlerden Antalya’ya direkt uçuşlar konulacağını ifade etti.


cheap Ketorolac Golf turizminde büyümenin önü kesiliyor
Türkiye’nin golfte çok iddialı olacağını ve gelen turist sayısını artıracağına dikkat çeken Ağaoğlu, “Ancak bu tür yatırımların önünün açılması lazım” dedi. Gelecek yıl Belek’in tam kapasite olan 700 bin round sayısına kolaylıkla ulaşarak kaliteli turist sayısını 250 binlere ulaştıracağına dikkat çeken Ağaoğlu, Kuşadası, Selçuk ve Bodrum’da yatırıma hazır durumda bulunan projeler olduğunu ancak gerekli izinlerin 3 yıldan bu yana ertelenmesinin bu alanda daha fazla büyümenin önünü kestiğini ifade etti.
buy Cytotec

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.