Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi: Kaldırımsız Yol, Elektiriksiz Sokak Kalmayacak…

Bodrum Belediyesi Elektrik İşleri Bölümü ve Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar çerçevesinde Umurça Mahallesi Yıllıkçı Sokak üzerinde tespit edilen yerlere kaldırım ve aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Bodrum Belediyesi: Kaldırımsız Yol, Elektiriksiz Sokak Kalmayacak…
15.09.2010
0
A+
A-


Bodrum Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda 17 belediye işçisi ve iş makineleri görev yapıyor.



Bodrum Belediyesi Elektrik İşleri Bölüm Şefi Yaşar Çelikan yaptığı açıklamada “Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’un talimatıyla hızlandırdığımız çalışmalarda, mevcut ekibimiz gece ve gündüz çalışmalara devam etmektedir. Bodrum’da karanlık sokak bırakmamak için gece gündüz özveriyle çalışan arkadaşlarımız öncelikle vatandaşımızın can ve mal güvenliğini, daha sonrada çağdaş bir kent olma yolunda emin adımlarla yürüyen Bodrum’un tarihi ve görsel zenginliğini ortaya çıkaracak estetik aydınlatmalarımızı da en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.
cheap methocarbamol

Öte yandan Bodrum Belediyesi Fen İşleri Sorumlusu Arda Özgeldi Umurça Mahallesi Yıllıkçı Sokak’da yapılan kaldırım çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Belediye Başkanımız ve ekiplerimizin tespit ettiği noktalara yapılan kaldırım çalışmalarında sona yaklaşmaktayız. Yapılan bu çalışmadan halkımız çok memnundur. Öncelikle halkımızın güvenliğini amaçlayan bu çalışma tüm Bodrum’da devam edecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.