Bodrum Gündem

CHP Muğla Miletvekili Fevzi Topuz; Mücadeleye devam.

Topuz: CHP içinde bir sıkıntı olmaz. Mücadeleye devam edeceğiz.

CHP Muğla Miletvekili Fevzi Topuz; Mücadeleye devam.
15.09.2010
0
A+
A-


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Referandum sonuçlarının belli olmasının ardından telefon ile yaptığımız görüşmede sıcağı sıcağına ilk değerlendirmeler.

 

Fevzi Topuz: Muğla, Bodrum, Milas ve diğer ilçeler vatandaş olarak üzerine düşen görevi yerine getirmişlerdir. Ancak AKP’nin vatandaşların üzerinde, esnaf üzerinde, çalışanlar üzerinde, hatta memurlar üzerinde uygulamış olduğu baskıcı bir politika sonucu ve özellikle cemaatlerinde etkin olduğu bölgelerden alınan sonuçlar itibarı ile bu şekilde tecelli etmiştir.

Doğu ve Güneydoğu sonuçlarını değerlendirebilir misiniz?


where can i buy Plavix Fevzi Topuz: Tamamen AKP ve BDP’nin vatandaş üzerinde uygulamış olduğu bir baskı politikasının bir sonucudur. Sadaka kültürü ve dinsel temalar ön plana çıkartarak ve terör örgütünün de korkusu ile vatandaşlarımızın özgür iradesi ortaya çıkamamıştır, engellenmiştir.


Milletimizin verdiği karara saygılıyız. Ancak Başta Başbakan, Bakanlar ve referandum sürecinde cemaatlerin baskı rejiminin nasıl etkili olduğunu gördük. Tehdit ve yanıltma yollu söylemlerin etkileri bu sonucu getirmiştir.


Bodrum Gündem: Ne olacak şimdi?


Fevzi Topuz: Ülke genelindeki durumu değerlendirerek, süreçteki politikamızı yeniden belirlememiz gerekmektedir.


Buy Cialis Soft Bodrum Gündem: CHP içinde bir sıkıntı olabilir mi, değişik değerlendirmeler olabilir mi bu sonuçtan dolayı?


cheap Prozac Fevzi Topuz: Değerlendirmeler olacaktır. Ama sıkıntı yaratacak şekilde değil sadece çalışma yöntemleri ve eksikliklerimiz konusunda. Yönetim içinde bir sıkıntı olmaz, ama çalışmalarımızı tekrar gözden geçirmekte fayda vardır. Eksiklerimizi tespit ederek daha aktif ve daha sıkı bir çalışma sürecine gireceğiz. Biz bu sonuçtan ders çıkararak hareket edeceğiz, kimsenin kuşkusu olmasın. Sonucun hayırlı olması diliyorum ama ülkemiz bu sonucu hak etmiyor. Mücadeleye devam.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.