Bodrum Gündem

Hüseyin Çilek Binlerce Seveni Tarafından Uğurlandı..

Pazar günü yüksek tansiyona bağlı, kalp krizi geçirerek bakkal dükkanının deposunda yaşamını yitiren Hüseyin Çilek toprağa verildi.

Hüseyin Çilek Binlerce Seveni Tarafından Uğurlandı..
20.09.2010
0
A+
A-

Turkkuyusu Camiinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına 2 binden fazla Bodrumlu katıldı. Bodrum’un tüm beldelerinden ve Mumculardan katılımların olduğu cenazeye İstanköy’den (Kos) gelenler dikkati çekti.


 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Herkes tarafından sevilen Bodrum esnafı Hüseyin Çilek’in cenazesinde Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Emniyet Amiri Niyazi Turgay, İl Genel Meclisi Üyeleri Mükerrem Uyar ve Cesur Öncel, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve CHP Yönetim Kurulu üyeleri, AKP İlçe Başkanı Yılmaz ALgül, DP İlçe Başkanı Beyler Koca, Eski Milletvekili Musa Gökbel, BODTO Meclis Başkanı Hüseyin Nail Sağat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı, Bodrum eski Belediye Başkanları Tuğrul Acar ve Mazlum Ağan, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Taner Uslu, Mehmet Özalın, Cevat Soysal, Ali Galip Güven, Mustafa Özsu, Dursun Göktepe, Ali Rıza Uysal, Halit Özkaplan, Ali Demiröz, Hüseyin Yıldızhan, Mehmet Özsert, Vedat Bozbey, BESİAD ve BOSİAD üyeleri, Gaziler Derneği Üyeleri, Yarımada Gazetesi sahibi Hüseyin Anıl, Bodrum otel, turizm, hizmet ve gıda sektörünün önde gelen firmalarının sahipleri ve elemanları çok sayıda esnaf ve dostları son yolculuğunda cenaze törenine katıldılar.


 


Cenaze namazına katılanların yoğunluğu nedeni ile yola konan tabutun arkası, sarnıcın etrafı dahil tamamen doldu. Cenaze korteji 100 metreyi buldu. Cenazeye katılanların Emin Anter’in cenazesinden sonra, en kalabalık cenaze olduğunu söylüyorlar. Order Lamisil online


  Buy Prozac no prescription


Hüseyin Çilek cenaze namazının ardından Kızılağaç mezarlığında toprağa verildi. Paxil online


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.