Bodrum Gündem

BODRUM MARMARA KOLEJİ YENİ EĞİTİM – ÖĞRETİM YILINA COŞKU İLE BAŞLADI..

Kuruluşunun 12. yılını başarı ve mutluluklarla geride bırakan Bodrum Marmara Ailesi, yeni eğitim &8211; öğretim yılını törenler ve eğlenceli etkinliklerle açtı.

BODRUM MARMARA KOLEJİ YENİ EĞİTİM – ÖĞRETİM YILINA COŞKU İLE BAŞLADI..
21.09.2010
0
A+
A-


Okul bahçesindeki etkinliklerden önce Konferans salonunda yapılan açılış ve ödül töreni, öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun katılımı ve coşku ile gerçekleşti.

 


Xenical pills Önceki yıllarda olduğu gibi 12. yılında da birçok akademik, bilimsel, sportif ve sanatsal başarıya imza atan Bodrum Marmara Koleji’nin İlköğretim Okulu Müdürü Ebru Ergüney, açılış konuşmasına “Bodrum Marmara Koleji olarak, yeni bir yıla, yine, kendini Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceğini yaratmaya adamış bir eğitim ordusu ile başlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Eğitim ancak, her birimizin ona gerekli değeri verdiği, öğrenme aşkının ve yaşama sevincinin sürekli geliştiği bir ortamda gerçekleşebilir. Biz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de, sizlerle bunu başaracağımıza, Atatürk İlke ve Devrimleri ışığında büyüyecek, vatanına ve milletine hizmet etmekten gurur duyacak öğrenciler yetiştireceğimize inanıyoruz” diyerek başladı.


 


Açılış konuşmalarının ardından, 2010 ÖSS’de, başta İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’ne giren Bodrum Birincisi Yiğit Önaloğlu olmak üzere, hepsi yurt içi ve yurt dışındaki üniversitelerde öğrenim hayatlarına başlamaya hazırlanan geçen yılın lise son sınıf öğrencileri ve SBS’de üstün başarı göstererek büyük şehirlerdeki Anadolu ve fen liselerine uğurlanan Bodrum Marmara Koleji 8. sınıf öğrencileri alkışlarla anıldı. Ardından 2010 6. ve 7. Sınıf SBS sonuçları ve yaz aylarında gerçekleşen sportif ve sanatsal başarılarla ilgili ödül törenine geçildi.


 


– 2009 – 2010 Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) üstün başarı göstererek Kolejin ilk beşine giren öğrencilere; 6. Sınıflarda 500 Tam puanla 1. olan Fırat Tuna, 2. Ajlan Bulu generic Colchicine , 3. Bilge Nur Yılmaz, 4. Baran İşcanlı, 5. Esra Yaman’a, 7. Sınıflarda 1. Feyyaz Sanver, 2. İdil Kına, 3. Nida Özarslan, 4. Onur Talu, 5. Selin İnan’a


   


 – 20-31 Temmuz 2010’da Kayseri’de düzenlenen 6. Dünya Okullararası Satranç Şampiyonası ALTINCISI, 1-7 Eylül 2010 tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenen 3. Akdeniz Gençler Şampiyonası BİRİNCİSİ ve geçtiğimiz hafta düzenlenen Hızlı Satranç Şampiyonası’nda büyüklerde TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ olan Milli Sporcu Bodrum Marmara Koleji öğrencisi Demre Kerigan’a,


 


1 Eylül 2010’da Barış Günü dolayısıyla Simi Adası – Datça arasında düzenlenen Türk ve Yunan yüzücülerinin oluşturduğu “Barış Çemberi”ndeki emeği ve 2010 Türkiye Salsa Şampiyonası 2. Ayak Gençler kategorisi İKİNCİSİ sporcu Buse Melis İşçimen’e,


  Promethazine without prescription


– Dans branşında kendini defalarca kanıtlamış Türkiye Salsa Şampiyonası 4. Ayak Gençler Kategorisi BİRİNCİSİ Defne Mutlucan’a ve yine aynı yarışmada bu kez Yetişkin kategorisinde büyük başarı göstererek yarıfinale kadar yükselen Djamila Aylin Hendel’e İlköğretim Müdürü Ebru Ergüney ve Kolej Müdürü Ömer Çekmeceligil tarafından plaketlerinin sunulması ile tamamlanan törenin ardından okul bahçesinde kendileri için hazırlanan oyuncaklarda oynayan ve ikramların tadına bakan Bodrum Marmara Koleji öğrencileri, doyasıya eğlendikten sonra sevinçle ders başı yaptılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.