Bodrum Gündem

Türkiyenin En Önemli Toplantısı Bodrumda…

TÜRKONFED Başkanlar Konseyi Bodrumda toplanıyor

Türkiyenin En Önemli Toplantısı Bodrumda…
23.09.2010
0
A+
A-

Her yıl iki kez gerçekleştirilen TÜRKONFED Başkanlar Konseyi, tüm yurt sathına yayılmış 100’ü aşkın SİAD başkanı ve yönetim kurulu üyelerini bir araya getirmektedir. 


 


TÜRKONFED 2010 yılı ikinci Başkanlar Konseyi, Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) ev sahipliğinde 7-8-9 Ekim 2010 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecek. 7 Ekim’de federasyon ve dernek başkanlarının sektörel ve bölgesel konular ile ulusal gündem hakkında görüşlerini paylaşacakları değerlendirme toplantısı yapılacak. Akşam, THY Genel Müdürü Temel Kotil’in konuk konuşmacı olarak katılacağı gala yemeği düzenlenecek.


 


TÜRKONFED Başkanlar Konseyi 8 Ekim sabahı yapılacak açılış konuşmaları ile devam edecek. Konseyin açılış konuşmalarını sırası ile Bodrum SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin, BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Porsuk, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Order Retin-A online Celal Beysel yapacak.Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da davetli olduğu, toplantıda turizmin geleceği ve Bodrum bölgesi ile ilgili tespit ve yorumlarını paylaşılacak. Cialis online


 


Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt’un da Dünyada ve Türkiye’de Finansal Sektörde Yeni Yönelimler ve Reel Sektöre Etkileri başlıklı konuşması ile katılacağı TÜRKONFED Başkanlar Konseyi, 9 Ekim’de Yunanistan’ın İstanköy (Kos) adasına yapılacak tek günlük gezi ile sona erecek.


 

Indocin online

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED): İş dünyasını gönüllülük çerçevesinde bir çatı altında toplayan TÜRKONFED’in bünyesinde, Batı Anadolu, Marmara ve Kuzey Anadolu, Orta Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonlarına bağlı 69 bölgesel dernek bulunur. Sektörel federasyonlar ise, ambalaj alanında faaliyet gösteren Ambalaj Dernekleri Federasyonu, inşaat sektörü derneklerini bir araya getiren Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu, seramik sektörü derneklerini birleştiren Türkiye Seramik Federasyonu ve demir çelik, otomotiv, gıda, kimya, müteahhitlik, nakliye, lojistik, asansör, kırtasiye, fuarcılık, sağlık gereçleri gibi çok sayıda sektör derneğini tek çatı altında toplayan Sektörel Dernekler Federasyonu’dur. TÜRKONFED, bünyesindeki on federasyon altında toplanan 104 dernek ile 208 milyar dolarlık iş hacmine sahip, 1 milyonu aşkın kişiye istihdam sağlayan, 65 milyar dolardan fazla ihracat yapan, 10 binden fazla iş insanını temsil eder. www.turkonfed.org

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.