Bodrum Gündem

Lufthansa, 3.5 milyar Euro yatırımla 48 yeni uçak alıyor

Lufthansa Havayolları, 3.5 milyar Eurolu yatırımla 48 adet yakıt tasarrufyu yeni uçakla filosunu yenileyecek.

Lufthansa, 3.5 milyar Euro yatırımla 48 yeni uçak alıyor
26.09.2010
0
A+
A-

Lufthansa AG denetleme kurulu yaptığı toplantıda; eski uçakların değiştirilmesi ve filonun modernizasyonu dikkate alınarak yeni uçakların alımına onay verdi. Şirketler grubunun nakit kaynakları ve harici finansman yoluyla alınacak yakıt tasarrufu sağlayan modern uçakların 2012 ′den itibaren aşamalı olarak teslim edilmeye başlanacağı ifade edildi.


Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı Wolfgang Mayrhuber, yaptığı açıklamada yeni uçaklara yapılan yatırımların şirketler grubu bünyesindeki havayolu şirketlerinin rekabet gücünü artırdığını söyledi.

Natrexon price

 


how to buy Plan B

Mayrhuber, “Modern filo sayesinde yakıt verimliliğinde artış, işletme giderleri, gürültü ve emisyonda ise azalma sağlanıyor. Bundan yolcular, çalışanlar, hissedarlar ve çevre aynı ölçüde yarar sağlıyor. Yeni uçak siparişleriyle havayolu şirketleri artan talebi hedefe uygun şekilde değerlendirmiş olacak. Ayrıca her zaman talepteki dalgalanmalara veya pazardaki değişikliklere esnek bir şekilde uyum sağlayabilmek için gerekli olan hareket serbestliğine sahip olmuş olacağız.” dedi.


 


Lasix online Airbus ve Embraer şirketlerinden alınacak uçaklardan Rolls-Royce Trent700 motorlu 8 adet Airbus A330-300, uzun mesafe uçuşlarında kullanılacak. Diğer çeşitli tiplerdeki 40 uçağın ise Avrupa içi uçuşlarda sefer yapması öngörülüyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.