Bodrum Gündem

Demirel: Merkez Sağın Adresi Doğru Yol Partisidir….

DEMİREL MERKEZ SAĞ ADRESİ OLARAK DOĞRU YOL PARTİSİNİ GÖSTERDİ..

Demirel: Merkez Sağın Adresi Doğru Yol Partisidir….
28.09.2010
0
A+
A-

buy Baclofen online Süleyman Demirel : Dereler Akar Gider birleşir ırmak olur nehir olur Bende Doğru Yol Partisinin ırmak Olmasını nehir order Propranolol online olmasını istiyorum


 

Bodrum Gündem Haber

DYP Genel Başkan YardımcıSI Yiğit Zeki ÖZTÜRK DYP Antalya İl başkanı Berna ÖZTÜRK Muratpaşa İlçe Başkanı İbrahim SENEK, Kepez İlçe Başkanı Necati YÖRÜK İl Başkan yrd ve kadın kolları başkanı Nebahat SAMANGÜL ve beraberindeki partililer DYP’nin doğal lideri ve 9 Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL’i ziyaret etti.


Süleyman Demirel heyetin gelmesinden dolayı memnuniyetini ve mutluluğunu dile getirdi. Süleyman Demirel; “Çetin Özaçıkgöz benim kardeşimdir, benim evladımdır ,bizim çocuğumuzdur, kendisini çok severim.  Kendisinin hangi hislerle bu işin DYP’nin başına geçtiğini, hangi hislerle bu savunmayı yaptığını, ben gayet iyi ve yakından bilirim.  DYP ne böyle hislerle, sadakatla  ve sevgiyle bağlanmanız beni mutlu eder Doğru Yol Partisini ben Kurdum  benim öz evladım gibidir siyaset akıl işidir, his işidir,  fedakarlık işidir Türkiye’nin menfaatleri gerektiği zaman büyük münakaşaların hepsini girdim, girmekten çekinmedim. Gerekirse yine girerim. 40 sene içinde bulunduğum 20 senede Genel Başkanlığını yaptığım Adalet Partisi’nide Doğru Yol Partisi’nide unutamam. Kimse beni yadırgamasın, o tarafa yani Doğru Yol Partisine karşı bir meylim olacağı,  o istikamette mücadele yapan insanlara karşıda sempatim olacağı gayet tabiidir.  Herkesi kucaklasam bile bu böyledir. Sizleri dinlemekten dolayı da çok memnun oldum Durmak yok çalışmaya devam edin  nerede kırgınlar küskünler varsa bir araya gelin toplanın, toplayın. Ben DYP’yi bir kitle partisi olarak görüyorum.  Önümüzdeki aylarda bütün sağ partileri tek bir çatı altında toplayacağız, Bizim % 52-53 oylarımız, insanlarımız, partilerimiz nerede? İşte onları bir araya getirmek ve büyük kitle partisini kuvvetli bir şekilde sunmamız lazım. Dereler Akar Gider birleşir ırmak olur nehir olur Bende Doğru Yol Partisinin ırmak Olmasını nehir olmasını istiyorum ′dedi.

buy Cytotec cheap
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.