Bodrum Gündem

YAPION Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı

Bodrumda ekonominin can damarlarından birisi olan Yapı Malzemeleri sektörünü bir araya getirdiği YAPION Fuarı 20-23 Ekim 2010 tarihhleri arasında yapılıyor. Fatih Tuna ROPÖRTAJI.

YAPION Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı
28.09.2010
0
A+
A-

Bodrum ekonomisinde, büyük bir ihtiyacı gideren Tunajans, istikrarlı ve başarılı bir şekilde fuar organizasyonlarına devam ediyor. Bu yıl yine Yapı Fuarı organizasyonu üstlenen TUNAJANS Genel Müdürü Fatih Tuna ile görüştük. 20-23 Ekim 2010 tarihleri arasında Bodrum Merkez Garaj Pazaryeri’nde üçüncü kez buluşmaya hazırlanan YAPI’ON “Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı” hakkında merak ettiklerimizi biz sorduk Genel Müdür Fatih Tuna Bodrum Gündem okuyucuları için cevapladı.


Bodrum Gündem: “BODRUM YAPI” Fuarı’nın amacı nedir?


Fatih Tuna: Ege ve Akdeniz’in en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin birçok köşesinde yaşayan yüz binlerce insana konaklama imkanı sunuyor. Bu yüzden de her geçen gün turizm tesislerinin ve evlerin ihtiyaçları artıyor. Bu noktadan hareketle oluşan BODRUM YAPI FUARI, tüm otel-motel-pansiyon-butikotel-bar-restaurant sahiplerinin yapı ve inşaat malzemeleriyle ilgili ihtiyaçlarını gidermelerini amaçlıyor. Yoğun geçen yaz tatilinin ardından kendilerini yenilemeye ihtiyaç duyan veya yeni yatırım yapmak isteyen işletmeler YAPI’ON “Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı”nda sektörün tüm ihtiyaçlarını gidermek ve yeni yatırım fırsatlarını ortaya çıkarmak için YAPI′ON Fuarı′nı bekliyoruz.


Bodrum Gündem:Katılımcı ve ziyaretçi açısından geçen sene ki fuarlarla kıyaslayacak olursak bu yıl ki YAPI’ON “Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı’ndaki hedefiniz nedir?


Geçen yıl, 91 stantda, temsilcilikleriyle birlikte 215’i aşkın firmaya ev sahipliği yapılan, 1000’in üzerinde marka ve ürün ile temsil edilen fuar, 4 günde toplam 7243 ziyaretçiyi ağırladı. Bu sene de yürütülen tanıtım çalışmaları sayesinde 10 bin profesyonel ziyaretçi hedefleniyor.


Bodrum Gündem: buy valacyclovir Fuarınızı hangi kurum ve kuruluşlar destekliyor ve onlarla ne gibi tanıtım çalışmaları yürütüyorsunuz?


Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen ziyaretçileri ağırlayan Bodrum Yapı Fuarını BODTO Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi, BODER Bodrum Otelciler Derneği ve Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği destekliyor.


Bu kurumlar aracılığıyla ve diğer mesleki odalarla üyelerine ulaşıp birçok firmaya davetiye, sms, faks, e-mail vb. yollarla fuarımızı duyuyoruz ve bu firmaları fuarımıza davet ediyoruz.


Bodrum Gündem:Fuar ziyaretçileri kimlerdir ve bu ziyaretçilere ne gibi yararlar sağlayacaksınız?


Başta Ege ve Akdeniz bölgeleri olmak üzere tüm sektör profesyonellerinin büyük ilgi göstermesinin beklendiği YAPI Fuarı, yapı profesyonelleriyle bire bir bağlantı kurulmasını sağlayacak, en önemli teknolojileri ve ürünleri sergileyebilecek verimli bir platform yaratacak. Bu anlamda YAPI Fuarı, sektöre yön veren firmaların, profesyonellerin ve alıcıların en önemli buluşma noktası haline gelecek.


Bodrum Gündem: Fuarı Ekim ayında gerçekleştirmenizin özel bir sebebi var mı?


Elbette; otellerin, bar ve restaurantların kısacası fuardaki hedef kitlemizin kendilerini yenilemeye ihtiyaç duyduğu veya yeni yatırım yapmak istediği tarih, ekim ayına tekabül etmektedir. Bizde bu açıdan fuarın tarihini ekim olarak belirledik. Plavix buy online


Bodrum Gündem: Ziyaretçiler YAPI’ON Fuarı’nda hangi ürünlerle karşılaşacak?


 


YAPI’ON Fuarı’nda; alt yapı ve makine ekipmanlarından sauna ve yüzme havuzu sistemlerine, PVC kapı ve pencere sistemlerinden ısıtma – havalandırma – soğutma ve tesisat sistemlerine kadar buy Ventolin geniş bir ürün yelpazesine yer verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.