Bodrum Gündem

Savaronaya Bodrum Talip Oldu..

Geçtiğimiz günlerde, Kahraman Sadıkoğlu tarafından 49 yıllığına kiralanan Atatürkün yatı Savaronada fuhuş baskını yapılmıştı.

Savaronaya Bodrum Talip Oldu..
29.09.2010
0
A+
A-


CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk yaptığı basın toplantısında sözleşmeye aykırı olarak kullanılan yatın, kirletildiğini ifade ederek “DEVRİM MÜZESİ” yapılmak üzere Bodrum tarafından satın almak istediklerini belirtti. Gerekli dilekçelerin hazırlandığını ve 30 Eylül 2010 tarihi itibarı ile Ankara’ya giderek ilgili bakanlıklara bizzat vereceklerini sözlerine ekledi.





 


Öztürk bu konunun sadece CHP′nin değil Türkiye′nin tek yürek ile sahiplenmesi gerekmektedir diyen, Durmuş Ali Öztürk basın açıklamasında şunları söyledi; “kral çıplak” diyenlerin, “kral” tarafından itinayla “bertaraf” edildiği günler yaşıyoruz..


demokrasi ile yönetildiği iddia edilen ülkemizde bu gün 48 gazeteci hapiste..

buy Clonidine

hapsedilmeyenlerde işsiz, yazdırılmıyor… düşünmeleri yasak


sebep; muhalif olmaları.. muhalif olmayan, eleştirel gözle bakamayan gazeteci olurmu? ona gazeteci denilebilirmi?


Demokrasinin “zor yıllar” ı başlamıştır. bu gün dünden daha demokratik değiliz, daha özgür değiliz… Bekir COŞKUN′un bertaraf edildiği günlerin hemen ardından “tophane lincine” sahne oldu ülkemiz..


    içimiz karatan, ruhumuzu sıkan olaylar peşpeşe gelmeye başladı. buy Viagra Gold online


dün yaşanansa hepimizi derinden yaraladı. adeta tüylerimizi diken diken etti… budamı olacaktı, bunudamı yaşayacaktık dedirtti.


bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK tür… bunu tekrar ve haykırarak söylüyorum. bu ülkenin kurucusu yeryüzünün en büyük DEVRİMCİSİ, emperyalizme karşı verilen en büyük savaşın komutanı, insanımızı kul olmaktan, ulus olmaya taşıyan, bu ülkeden işgalci emperyalistleri “arkalarına bile bakmadan” kovan, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kuran MUSTAFA KEMAL ATATÜRK′ tür…. bunu sağır kulaklara, kör gözlere, ve taşlaşmış yüreklere tekrar hatırlatmak isterim.


    bu ülkenin başbakanına “kraliyet ailesine” gösterdiğin saygıyı, ihtimamı ATATÜRK′ e de göster demiyorum. sadece manevi şahsiyetine yapılan hakaretlere, bu ülkenin başbakanı olarak seyirci kalma diyorum. mustafa kemalin resimlerinden, heykellerinden bile rahatsız olan bir anlayış tarafından saygı duyulmaya ihtiyacı yoktur. o bu milletin yüreğinde hakettiği yeri zaten bulmuştur. bütün dünyada hakettiği saygıyı zaten kazanmıştır.


    Değerli basın mensupları; cheap Lasix


“bir çocuğun oyuncağını bekler gibi, bekledim” dediği, ömrünün son 54 gününü geçirdiği, nice devlet başkanını ağırladığı, kabine toplantılarını yaptığı “SAVARONA” bu ülkede korunması gereken, müze yapılması gereken en önemli değerdir. 1989 yılında savarona yatını 49 yıllığına “prenslerden” birine verenlerin bu gün bi yerleri sızlamışmıdır bilemiyorum. ama atamızın yatının bu gün getirildiği durum bizim yüreğimizi sızlattı. eminimki atamızın kemikleride sızlamıştır.


    Bu olay sadece yasadışı bir olay değildir. adli bir vaka değildir. ATATÜRK adının kirletilmesi, yıpratılması operasyonudur. bizler buna izin vermeyeceğiz, buna müsade etmeyeceğiz. sanıyorum şimdi “okullardan atatürk resimlerini, meydanlardan atatürk heykellerini kaldıralım, yoksa bizi AB ye almazlar” diyen sözümona prof. Atilla YAYLA çok mutludur.


    Mustafa Kemalin partisinin ilçe başkanı olarak, partilileri olarak buna izin vermeyeceğiz, vermiyoruz. Buradan SAVARONA yı 49 yıllığına kiralayan Kahraman SADIKOĞLU na sesleniyorum. “derhal atamın yatından ellerini çek” fuhuş sektöründe ilerlemek istiyorsan git işini başka yerde yap.


    Atamızın yatına biz talibiz… cumhuriyet halk partisi bodrum örgütü olarak, bodrum adına atamızın yatına talibiz. siz yapamadınız biz yapacağız. SAVARONA yı Bodrum da DEVRİM MÜZESİ  yapacağız. bu konuda bodrumdaki siyasi partilere,11 belediye başkanıma, ticaret odasına, esnaf odasına, deniz ticaret odasına, türsaba, bodere, şöförler odasına, bütün oda ve derneklere ve en önemlisi demokrat ve kemalist bodrum halkına sesleniyorum. cumhuriyet halk partisi bodrum örgütü olarak çıktığımız bu yolda bize destek olunuz. bizim yanımızda olunuz. bizimle beraber olunuz.


    İnanın bana biz Bodrum olarak bunu yapabiliriz. hemen bir “bodrum platformu” oluşturup, güçlerimizi, imkanlarımızı birleştirip bunu yapabiliriz. en azından ben bunu ATA mıza borçlu olduğumuzu düşünüyorum. daha çok yeni cumhuriyetimize nasıl sahip çıktığımızı dosta düşmana gösterdik. şimdide ATA mıza nasıl sahip çıktığımızı bütün dünyaya gösterelim istiyorum. biz yola çıktık dostlar, gelin bu kervanı hep birlikte oluşturalım. katılın bize…


    Buradan bu ülkenin ulaştırma bakanına, turizm bakanına, kültür bakanına sesleniyorum. ATA mızın yatına talibiz. bedelini ödemeye hazırız. resmi dilekçemizi de yarın bizzat elden ankaraya götüreceğim. atamızın yatını bodrumda “DEVRİM MÜZESİ” yapacağız. fuhuş sektörüne değil, bu ülkenin demokrasisine, gelecek nesillerimize  hizmet edeceğiz. Bu utancı bu millete yaşatanlardan böyle hesap soracağız. ve bir daha böyle bir utancı bu ulusun yaşamasına müsade etmeyeceğiz.


    Musatafa Kemal ATATÜRK bize bir ülke armağan etti, demokrasi armağan etti, özgürlük armağan etti. en önemlisi bu ulusu kul olmaktan çıkarıp, millet olma onurunu hediye etti. eğer bu ülke ona bir tek SAVARONA yı hediye edemiyorsa bu ayıpta bu ülkeyi yönetenlerindir. ama bizler buna müsade etmiyoruz ve atamızın yatını Bodruma istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.