Bodrum Gündem

ÇYYD Bodrum Şubesi Hız Kesmeden Devam..

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi, öğretim yılının 1.eğitim dönemi çalışma toplantısı dernek salonunda Başkan Meral Saraçbaşı ve 35 üyenin katılımıyla gerçekleşti.

ÇYYD Bodrum Şubesi Hız Kesmeden Devam..
01.10.2010
0
A+
A-

Uğur Yurtsev/Bodrum Gündem
buy Tadalafil online


Yapılan çalışmaların değerlendirilmesinden önce Türkan Saylan’ın kardeşi Gündüz Saylan bir konuşma yaparak çocukların sanat etkinliklerini, tiyatro ve resim çalışmalarını, kutlama etkinliklerini Marmara Koleji salonlarında yapabileceklerini belirterek, Kanal D’de oynayan “Türkan” adlı ablasının hayatını anlatan dizi film’i çok beğendiğini, Türkan Saylan’ı oynayan genç oyuncunun gerçekten ablası Türkan Saylan’a çok benzediğini, babaları rolünde oynayan sanatçınında babalarına şaşırtıcı derecede benzetildiğini ve çok etkilendiğini söyledi.


Purchase Retin-A

Proscar online Gündüz Saylan’ın yaptığı konuşmanın ardından toplantıda ilk olarak yaz döneminde çocuklar ve gençlerle birlikte yapılan etkinlikler değerlendirildi. Daha sonra 2010-2011 dönemindeki burs verilecek öğrençilerin sayısı 341 olarak belirlendi. Ayşın Atasoy, Meltem Ulusoy, Resim Öğretmeni Hasan Tahsin, Melek Öneş, Mine Kahraman ve Gündüz Saylan’dan oluşan Kültür Komisyonu’yla birlikte yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.