Bodrum Gündem

CHP, Bitezden Birlik Mesajı Verdi..

CHP Bitez Belde Örgütü tarafından düzenlenen Dayanışma Yemeğinde Muğla, Bodrum ve Belde örgütleri bir araya geldiler. Birlik ve çalışma mesajlarının verildiği yemeğe katılım oldukça yüksek oldu.

CHP, Bitezden Birlik Mesajı Verdi..
03.10.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 


Referandum çalışmalarına Bitez’den başlandığını ve hummalı bir çalışma sürecinden sonra başarı ile çıkıldığının belirtildiği konuşmalarda Genel Seçim sürecinin başladığı ve bu süreçte birlik ve dayanışma içinde çalışılması gerektiği vurgulandı. Bitez Dayanışma Yemeğine CHP Muğla Milletvekilleri Fevzi Topuz, Dr.Ali Aslan ve Prof.Gürol Ergin TBMM açılışı olması nedeni ile katılamadılar.


 


Dayanışma yemeği CHP Bitez Belde örgütü Başkanı Nuran Yüksel’in açış konuşması ile başladı. Nuran Yüksel, Platon’un “Siyasetle uğraşmayan aydınların sonu, cahiller tarafından yönetilmektir”  ünlü sözüne vurgu yaparak, kim hangi görüşü yakınsa, orada siyaset yapılması gerektiğini ifade etti. Yüksel konuşmasında şunları söyledi; “Başarılı olabilmek için de kurumsal bir yapıda örgütlü çalışmayı öğrenmek zorundayız. Ülkemizde bu gün Cumhuriyet tehdit altındaysa, bu politikaya seyirci kalmak, yalnızca politika yapanları eleştirmek çok yanlıştır. “Siyasetle ilgilenmeyen aydınların sonu, cahiller tarafından yönetilmeyi kabul etmektir.” O nedenle herkesin seyirci olmakta vazgeçip etkin politika içine girmesi gerekmektedir.”


 


Indocin no prescription Daha sonra söz alan Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez Kemal Klıçtaroğlu’nun eneji dolu çalışmasının rehber olarak alınması gerektiğini ifade ederek, “Bu enerjinin tüm CHP’li arkadaşlarımda olduğuna inanıyorum. Bu enerji ile önümüzdeki zor günleri aşarak aydınlık günlere ulaşacağımızı düşünüyorum.” dedi.


 


get Asacol CHP İlçe başkanı, imkansızı isteyin, hayallerinizden vazgeçmeyin diyerek, Savarona Yatına talip olmalarını eleştirenlere cevap verdiği konuşmasında birlik ve dayanışma içinde çalışılması gerektiğini vurguladı. Parti içindeki çekişmelere son verilerek iktidar hedefine odaklanılması gerektiğini kaydetti. Öztürk Mondros Mütarekesinden birkaç madde okuyarak, bu günde aynı durunda olunduğuna dikkat çekti. Öztürk; “Dünden çok daha zor koşullarda değiliz. Mustafa Kemal bu anlaşmadan 6 ay sonra 19 Mayıs 1919’da Samsun’a giderek Kurtuluş Savaşının ilk adımı atmıştır. Birileri ise bugün Amerika’ya gidiyor. Bu şekilde ülkemizi işgal edeceklerini, ele geçireceklerini sanıyorlar. Yok öyle yağma. Biz öldük mü?” diyerek iktidara ve bazı cemaatlere vurgu yaptı.


Öztürk Atatürk’ün yatı Savarona’ya Bodrum örgütü olarak sahip çıktıklarını ve bunu bazılarının alay konusu yaptıklarını söyledi. CHP olarak böyle bir girişimin sözcülüğünü yaptıktan sonra Savarona’nın müze olması için konuşulmaya başladığını ifade etti. Öztürk “Bize hayal kurma dediler. Ama şunu unutmayın ki insanlar hayal kurdukları ölçüde gerçeğe ulaşırlar. 19 Mayıs’ta da bir cesur Türk hayal kurdu. Biz bu hayalin çocuklarıyız. Bunu hiçbir zaman unutmayınız. Bu ülkede CHP’nin iktidar olmasına imkansız diyorlarsa, biz bu imkansızın peşindeyiz. Biz Mustafa kemal’in dava arkadaşlarıyız. Lütfen hayallerinizden ve imkansızın peşinden gitmekten vazgeçmeyiniz.” dedi. 


 


Yemekte yapılan piyango çekilişinden elde edilecek olan gelir kız öğrencilerinin eğitiminde kullanılacağı bildirildi.

buy Accutane online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.