Bodrum Gündem

Konacıkspor Tesis İstiyor..

Konacıkspor ve Turgutreis spor sezonu açtı.

Konacıkspor Tesis İstiyor..
03.10.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber


BodrumSpor sahasında antreman maçı ile sezonu açan Konacıkspor ve Turgutreisspor yöneticileri tesis olmadığından şikayetçi olduklarını ifade ettiler. Konacıkspor Başkanı Mehmet Melengeç gazetecilere yaptığı açıklamada, gençleri spor yapmaya teşvik ettiklerini ifade ederek şunları dile getirdi; “Yıllardır alt yapıda başarılar elde etmiş Bodrum Basketbol’unun A takımlar seviyesinde ve yine bu alt yapıdan yetişmiş Bodrum’un oyuncuları tarafından temsil edilemiyor olmasıdır. Biz Klüp olarak pahalı transferler ile takım yapmak yerine basketbolcularımızın altyapıdan yetişerek oluşturulmasını istiyoruz. Amacımız altyapıda oynayan çocuklarımızın üst takımlarda oynayabilmeleri için destek vermek ve fırsat yaratmaktır.” Melengeç salon sorununu haletlikleri andan itibaren bu çalışmaların meyvelerini alacaklarını da sözlerine ekledi.


 


25 Binlik Planda, Spor Komleksi 26 dönümden 12 dönüme Düştü…


Melengeç futbolda amatör kümede 5.katogoride faaliyet göstereceklerini belirtti. En önemli sorunlarının spor tesisi olduğunu söyleyen Melengeç Konacık sınırları içinde, Bitez kavşağında bulunan 26 dönümlük spor komleksinin, 12 dönüme düşürülen vakıf arazisinin özel bir sahısa kiralandığını iddia etti. Mehmet Melengeç “Biz Konacıkspor olarak 2007 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığına yapmış olduğumuz başvuruda 2 yıl sonra plan tadilatı yapılabileceği söylenmişti. Biz de bu konuda imza kampanyası başlattık. Önümüzdeki günlerde bakanlık ile diyalog kurarak en az eski yerimiz kadar bir yer talebinde bulunacağız. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yer arayışları devam etmektedir. Bizde kamulaştırma yapılabilmesi için çaba göstereceğiz. Konacık’ta hem kapalı spor salonu, hem de futbol sahası kazandırılabilmesi için yerel yöneticilerimizden destek bekliyoruz.” dedi.


 


Proscar buy

Sezon açılışında Bodrum Spor ve Yerel yöneticilerden kimse yoktu. Bazı vatandaşlar açılışta olmayan yöneticilere tepki gösterdiler. Colchicine without prescription


  professional Viagra no prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.