Bodrum Gündem

Erkek Oldular…

TOSUN: Konacık Belediyesi olarak bir taraftan altyapı, üstyapı ve diğer çalışmalarımızı devam ettirirken, diğer taraftan ise sosyal belediyecilik anlamında da ciddi çalışmalar yapıyoruz.

Erkek Oldular…
10.10.2010
0
A+
A-

Cheap Lamisil

 

 

buy Robaxin
KONACIK SÜNNET ŞÖLENİ’NE İLGİ BÜYÜK OLDU

 


Konacık Belediyesi tarafından düzenlenen “2.Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni”ne ilgi büyük oldu. Şölen kapsamında daha önceden belediye tarafından Universal Hospital işbirliği ile sünnet ettirilen 25 çocuk ve aileleri için bir gece düzenledi.


 


Bodrum Gündem Haber


Sünnet çocukları ve aileleri, Konacık Belediyesi önünde toplanarak Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra oluşturulan konvoy ile şölenin gerçekleştirileceği yere gidildi.


 


Ortakent Müsgebi Et- Mangal Restaurant’ta düzenlenen “2.Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni”ne; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli, MHP Konacık Belde Başkanı Ecz. Burak Söğütlü ve sünnet olan çocukların aileleriyle yakınları da katıldı.


 


Sünnet çocukları ile ailelerinin mutluluğuna ortak olduğunu ve Konacık Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini belirterek söze başlayan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi. buy Plavix online


 


“Konacık Belediyesi olarak bir taraftan altyapı, üstyapı ve diğer çalışmalarımızı devam ettirirken, diğer taraftan ise sosyal belediyecilik anlamında da ciddi çalışmalar yapıyoruz. İşte bunlardan bir tanesi de toplu sünnet şölenleridir. Geçen yıl ilkini düzenleyerek yaklaşık 50 civarında çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu sene de sünnet ettirdiğimiz yaklaşık 25 çocuğumuz için sünnet şöleni düzenleyerek, onların bu güzel gününe de tanıklık etmiş oluyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda sünnet şölenimizde bize en büyük desteği vererek, çocuklarımızı ücretsiz sünnet eden Universal Hospital Yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca toplu sünnet şöleni organizasyonunun düzenlenmesinde emeği geçen tüm personelime, Belediye Meclis Üyelerime ve bizim yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyuran basın mensuplarımıza da bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum.”


 


Başkan Mehmet Tosun ve Belediye Meclis Üyeleri daha sonra tüm sünnet çocuklarına çeyrek altın takarken, Başkan Mehmet Tosun sünnete destek olan Universal Hospital Halkla İlişkiler Sorumlusu Berna Tokuçkılıç’a plaket ve çiçek verdi.


 


Erkekliğe ilk adım atan çocuklar ve aileleri Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile pasta keserek, eğlencelerini sürdürdü. Canlı müzik eşliğinde oynayan sünnet çocuklarına, ailelerinin yanısıra Başkan Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.