Bodrum Gündem

Konacıkta Asfaltlanmayan Yol Kalmayacak…

Konacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, belde genelindeki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Konacıkta Asfaltlanmayan Yol Kalmayacak…
10.10.2010
0
A+
A-


ASFALTLANMAYAN YOL KALMAYACAK

order Paxil
 

Konacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belde genelindeki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

 


Bodrum Gündem Haber

Konacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belde genelinde başlatılan satı kaplama ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda beldede asfaltlanmayan hiçbir yolun kalmaması planlanıyor.

Çalışmalar kapsamında Oduncuoğlu Sokak, Poyraz Sokak, Şenkal Sokak, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Adliye Caddesi asfaltlama çalışmaları ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Ahmet Yesevi Sokak, Alparslan Türkeş Bulvarı, Hacı Bektaşi Veli Sokak, Lise Caddesi, Seyit Onbaşı Caddesi ve Kazım Karabekir Caddelerinde asfalt tamirat çalışmaları da tamamlandı. Ayrıca Lise Caddesi, Çırkan Caddesi, Gazderesi Caddesi ve Amiral Caddelerinin de satı kaplama çalışmaları tamamlandı.


2010 yılı asfalt programları çerçevesinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Konacık Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Recep Kuyu; “Tüm çalışmalarımız program dâhilinde devam etmektedir.  Buna bağlı olarak asfaltlama ve satı kaplama çalışmalarının yapılabilmesi için en uygun hava şartlarını ve en uygun dönemi bekliyoruz. İnşallah en kısa zaman içerisinde hedefimize ulaşarak, Konacık Beldesi’nde asfaltlanmayan yol kalmayacak.” dedi.


Konacık Belediyesi’nde, 2005-2010 yılları arasında 110.000m buy Dapoxetine online 2 satı kaplama çalışması yapılırken, 140.000m2’de sıcak asfalt çalışması yapıldığı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.