Bodrum Gündem

Mahmut S.Kocadon: ORTAKENTİN, BU BİRLEŞMENİN DIŞINDA KALMASI LAZIM…

BODTO Başkanı Kocadon Önce Bodrumu Yalı, Bitez ve Konacık olarak birleştirip sonraki dönemde kalan yerlerin birleşmesi taraftarıyım.

Mahmut S.Kocadon: ORTAKENTİN, BU BİRLEŞMENİN DIŞINDA KALMASI LAZIM…
10.10.2010
0
A+
A-

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon “Mevcut durumda belediyelerin bir kısmının birleşmesi taraftarıyım.”

 

ORTAKENT′İN KORUNMASI İÇİN BİRLEŞMENİN DIŞINDA KALMASI GEREKİR

 

BODTO Başkanı Kocadon “Önce Bodrum′u Yalı, Bitez ve  Konacık olarak birleştirip sonraki dönemde kalan yerlerin birleşmesi taraftarıyım.

 

Buy Viagra online Indocin online
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber
Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise 90 lı yıllarda Türkiye′de Belde Belediye fırtınası olduğunu ve 2 bin 500 nüfuslu her yerin Belde Belediyesi olduğunu kaydetti. BODTO Başkanı Kocadon “Fakat zaman içinde bunların çok da rantabl olmadığı görülünce çok sayıda Belde Belediyesi  kapandı.  Bodrum′a gelince, 90 yılında elindeki imkanlarla köylere hizmet konusunda ulaşamıyordu. Oraların Belde Belediyesi olması o günkü şartlarda uygun bir karardır. Bunun uygunluğu da geçen 2 dönemde belli oldu. Şimdi Bodrum değişti, şartlar değişti. Mevcut durumda belediyelerin bir kısmının birleşmesi taraftarıyım.” Dedi. Retin-A cream
Ortakent′in bu birleşmenin dışında kalması lazım…
Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon birleşmenin birden bire tek belediyeye inmesini biraz düşünmenin gerektiği syleyerek,  2 dönemde geçiş daha uygun olabileceğini savundu. BODTO Başkanı Kocadon “Önce Bodrum′u Yalı, Bitez ve  Konacık olarak birleştirip sonraki dönemde kalan yerlerin birleşmesi taraftarıyım. Çünkü birden bire birleşirse aksamalar olabilir diye düşünüyorum.  Ortakent′teki  Toki oluşumuna karşı Ticaret Odası olarak bizde dava açtık. 3 dönemdir Ortakent çok güzel korundu. Şu an Bodrum′daki yeşil alanın en fazla olduğu yer. En büyük korkum bu yeşilliği kaybetmekten yanadır.” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.