Bodrum Gündem

Aday Olacak Başkan Bulamayacağız…

Demokrat Parti Bodrum İlçe Başkanı sert konuştu…

Aday Olacak Başkan Bulamayacağız…
27.10.2010
0
A+
A-

Asacol without prescription Uğur Yurtsev/Bodrum Gündem
İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Halil İbrahim Kaynar′a uzaklaştırma yazısını Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir′in tebliğ etti. İmarla ilgili konuların ağırlık kazandığı uzaklaştırma gerekçesinin içinde haksız mal edinme, devletin otoritesini zaafa uğratma, rüşvet gibi iddiaların yer aldığı öğrenildi. Proscar online
Demokrat Parti İlçe Başkanı Beyler Koca′dan Sert Açıklama;
Görevden alınma konusu Bodrum′da ilk yaşanan olya olmadığını söyleyen Beyler Koca “Bu ikincisi. Daha önce de Yalıkavak Belediye Başkanımız Mustafa Saruhan görevinden alındı. Arkasından da Halil İbrahim Kaynar alındı. Sırasıyla gidiyoruz. Çorap söküğü gibi, arkadaşlarımızı tek tek alacaklar.” dedi. Halil İbrahim Kaynar 18 yıl görev yaptığı, belde de sevilen sayılan bir kişiliğe sahip olduğunu kaydeden Demokrat Parti İlçe Başkanı Beyler Koca; “Zaten sayılan sevilen bir kişi olmasaydı üçüncü dönem belediye başkanlığını kazanma şansı olmazdı. Bu tür görevlerdeki arkadaşlarımız, görev yaptıkları süre içerisinde hata yapabilirler mi, yapabilirler. Ama bunlar çok büyük şeyler değil. Çünkü baktığınız zaman arkadaşımız çok başarılı işler yapmıştır. Kanalizasyona varıncaya kadar sorunları üstesinden gelmiştir, problemleri ortadan kaldırmıştır. Geldiğimiz noktada sayın başkanımızın herhangi bir kabahati her hangi bir suçu olmadığını tahmin ediyorum. Çünkü herhangi bir çalışan, belediye hizmetlerinden hoşnutsuzluk yaşayan insanlar şikâyette bulunurlar ve bu şikâyetler de normaldir, ben normal karşılıyorum. Hemen bu şikâyetlerin akabinde bir belediye başkanının görevden alınması ise normal değil.” dedi.
Başkan “Zülfüyare” Dokundu…
Başkan Beyler Koca çalışan başkanların görevden alındığını söyleyerek gelecek için kaygılarını dile getirdi. Başkan Beyler Koca şunları söyledi: “Halil İbrahim Kaynar′ı aldınız, Mustafa Saruhan′ı aldınız; yarın bu beldelerimizde belediye başkanı adayı çıkacak mı? Hani bir söz vardır. Susma sustukça sıra sana gelecek. Ya taraf olacaksınız ya bertaraf olacaksınız, insanın aklına bazı şeyler geliyor. Taraf olmadığınız için mi bertaraf ediliyorsunuz. Bu da çok hoş bir şey değil. Yarın yarımadada belediye başkanı adayı bulamayacağız. Hiçbir parti bulamayacak.”
buy Cytotec cheap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.