Bodrum Gündem

Beni kim iyileştirecek?

A.A. (Adsız Alkolikler) 56. Türkiye Büyük Toplantısı, Turgutreis Yelken Otelde yapıldı. A.A. İzmir S.O.S. Grubunun düzenlediği toplantı, Türkiye genelinden yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Beni kim iyileştirecek?
07.11.2010
0
A+
A-

Rezzan Şebin/Bodrum Gündem purchase Disulfiram


Bir süre önce Yarımada gazetesinde “Dibe vurmadan, yol yakınken, sağlığa” adlı bir yazı serisine yer verilmişti. Toplumsal bir sorun olan alkolizmle mücadele amaçlı varlığını sürdüren gurup, bütün ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de örgütlü. Bodrum’da da mevcut olan gurup gazetemize ulaşarak, bizlerden duyuru anlamında destek istedi. Seri yazımızın bitiminde de belirttiğimiz gibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde 500 kişi, Yelken Otel’de bir araya geldi. Üç gün süren A.A (Adsız Alkolikler) 56. Türkiye Büyük Toplantısında,  “Neden Buradayım”, “Teslim ol, özgürlüğünü paylaş”, “Sadece içmemek mi? Temiz bir ayıklık mı?”, “Türkiye A.A.sı (Adsız Alkolikler) ne durumda? Dünü, bugünü, yarını”, “İyi olma zaafı”, “Beni kim iyileştirecek?”, “A.A. programından kazandıklarım” gibi ana başlıklı konular tüm A.A. üyeleri tarafından paylaşıldı.


 


ALKOLİZM BİR AİLE HASTALIĞI


Alkolizmin bir aile hastalığı olduğunu ve davranışların değişimiyle iyileşmeye yardımcı olunabileceğini kavramış, A.A. yakınlarından (eş, çocuk) oluşan Al-Anon ve Alateen grupları da aynı zamanda ve aynı mekanda bir araya geldi. 


Tüm gruplar, ortak sorunlarını çözebilmek, değişimlerine ve gelişimlerine katkı sağlayabilmek adına deneyimlerini ve umutlarını paylaştılar.


Al-Anon ve Alateen grupları da kendi aralarında yaptıkları toplantılarda “Egonun tamamen boşaltılması”, “Sevgi”, “Korku: Maddi korkulardan kurtulmak”, “Çocuk olma sanatı”, “Alkol ortadan kalktı mı?”, “Grup ve diğerlerinden bana ne mi?”, “Kotrolü Koltrol etmek” gibi ana başlıklardan oluşan konular hakkındaki tecrübelerini ve umutlarını paylaştılar.


“Birlik, Hizmet ve İyileşme” sloganı altında A.A. katılımcıları gelişip büyümelerini, A.A.nın pekiştirilmiş başarısını ve birbirleri arasındaki zenginleşmiş işbirliği ruhunu taşıdıklarını gösterdiler.


order Levitra online Büyük grup toplantılarının yanı sıra, ikili üçlü mini birlikteliklerde de iyileşme-gelişme üzerine samimi, derin sohbetler ve paylaşımlar yapıldı.


Türkiye’deki tüm katılımcıların coşkuyla bir araya geldiği A.A. 56. Türkiye Büyük Toplantısı’nda müthiş bir enerji alışverişi yaşandı.


 


Order Retin-A online BODRUM ADSIZ ALKOLİKLER


Bodrum A.A. ‘dan Yarımada gazetesine gelen ilk mesajı, sizlerle paylaşıyoruz.


“Merhaba,


Bodrum′da yaklaşık 5 senedir faaliyet gösteren, amacı yalnızca acı çekmekte ve iyileşmek isteyen alkoliklere yardım etmek olan Adsız Alkolikler adlı gönüllü bir kuruluşun üyeleriyiz.


Alkolizm ve alkolün sebep olduğu türlü rahatsızlık ve zararlardan haberi olmadan ya da dışarıya ve kendine durumunu itiraf etmekten çekinen ve kaçınan, sayıları bir hayli fazla olan vatandaşımızın aramızda yaşıyor olması sanıyoruz hepimiz tarafından bilinen bir gerçek… Dediğimiz gibi amacımız sadece yardım etmek. Bu konu ve konularda medya grubunuzun şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz. Grubunuz aracılığıyla “bir program, haber, vs” bu insanlara sesimizi duyurmak ve dertlerine çare olabilmek adına üstümüze düşen her türlü organizosyonda seve seve yer alacağımızı ve sizin de gereken özen ve duyarlılığı göstereceğinizden en ufak bir şüphemizin olmadığını bilmenizi istiyor, fikir ve görüşlerinizi bekliyoruz.


İyi çalışmalar diliyoruz


Bodrum A.A : Cevat ŞAkir Cad. Külcü Sok. Şeref Kontay İşhanı N0: 11 (Otogar Arkası) İrtibat: 0538 876 70 52”


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.