Bodrum Gündem

BESİAD Başkanlığına Cenk Sezgin Tekrar Seçildi..

Bodrum Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Olağan Genel Kurulunda Cenk Sezgin üçüncü kez oy birliği ile başkanlığa seçildi…

BESİAD Başkanlığına Cenk Sezgin Tekrar Seçildi..
07.11.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


BESİAD 5.Olağan Genel Kurulu 50 üyenin katılımı ile gerçekleşti.Cenk Sezgin’in BESİAD Başkanlığına tekrar seçilirken, Başkan Yardımcılığına, Engin Ali Kaplan seçildi.Yeni Yönetim Kurulu Berk Özer’i Genel Sekreterliğe, Dilek Ertem’i de  saymanlığa seçti.


Bodrum yarımadasındaki önemli ve etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan BESİAD yeni yönetiminde AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül ve CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk de yer aldı.


Bodrum için herkese çağrı…


Tek liste ile yapılan genel kurulda oy birliği ile üçüncü kez BESAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Cenk Sezgin, yüksek katılımlı ve birlik içinde bir genel kurul gerçekleştiğini dille getirerek, geçmiş dönemden de gelen bazı arkadaşlarımızın da katılımı ile  dinamik bir yönetim kurulu oluşturulduğunu söyledi.”Önümüzdeki yıl daha fazla koşarak, çok güzel bir yıl geçireceğiz. Pek çok hedefimiz pek çok projemiz var. Bunları gerçekleştirmek için konularında, sektörlerinde hakim arkadaşlarımızın bir araya geldiği bir yönetim oluşturduk. Bodrum’daki iş dünyasının ve iş adamlarımızın problemlerine ve güncel konularına eğilmenin yanı sıra, bölgesel ve ulusal konularımız yönetim olarak gündemimizde olacak. Bu konulurda yapacağımız araştırmalarla, çalışmalarla gerek yerel idarecilere gerek iş dünyasına ışık tutmayı hedefliyoruz. Derneğimizin üyesi olsun olmasın tüm iş dünyasını derneğimize katılmaya ve birlikte olmaya davet ediyoruz.” dedi. order Indocin


AKP ve CHP İlçe Başkanları BESİAD Yönetim Kurulunda Beraber Görev Yapacaklar…


BESİAD Seçimlerinde en çarpıcı görüntü AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül Ve CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk  yönetim kurulu üyesi olarak aynı listede seçilmeleri oldu. Hre iki başkanda bu tür sivil toplum örgütlerinde siyaset dışı çalışılması gerektiğini dile getirerek bu birlikteliğin Türkiye’de çok ender görüleceği ve örnek olmasını dilediklerini ifade ettiler.


BESİAD Yönetim Kurulu üyesi seçilen AKP İlçe başkanı Yılmaz Algül genel kurul toplantısını değerlendirerek, BESİAD’ın Bodrum’da çalışma hayatına  çok etkin çalışmalarla katkıda bulunduğunu ifade etti. Algül; ” Daha önceki dönemlerde de çalışmaları ön plana çıkmıştır. BESİAD Bodrum ve çevresinde yaptığı çalışmalarla iyi bir yere gelmiştir. Bodrum’da konuşulan bir dernek olarak ön plana çıkmıştır. İnanıyorum ki BESİAD içerisinde şu anki yönetim kurulu arkadaşlarla birlikte çok daha güzel şeyler yapılacak. Bodrum ve çevresi için çok faydalı çalışmalar içerisinde olunacak. Sivil toplum örgütleri içerisinde siyasi görüşler mevcut olur. Siyasi söylemler pek öne çıkmaz, hizmet öne çıkar yani birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar öne çıkar. Başkanımla beraber Bodrum Yarımadası için faydalı işler yapacağımıza inanıyorum.” dedi.


Durmuş Ali Öztürk Bodrum için siyasi kimliklerimizi dışarıda bırakarak çalışacaklarını vurgulayarak iktidar ve ana muhalefet partisi ilçe başkanlarının Bodrum’un demokratik yapısını gösterdiğini belirtti.. CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk; “AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül ile BESİAD yönetiminde birlikte olmamız, Bodrum’un demokratik bir yapı içinde, demokrasiye inanmış bir kent olduğunun göstergesidir. Ne kadar medeni duruşlar sergilediğini gösterir. Biz zaten başkanımızla birlikte iki arkadaşız, dostuz. Şimdi de Bodrum’un sorunlarına, birlikte, BESİAD yönetiminde bir katkı koyabilirsek ne mutlu bize. Bodrum için bir şeyler yapabilmek bizi mutlu eder. Amacımız, derdimiz bu. BESİAD üyeleri olarak yönetim kurulunda yönetime girerken siyasi şapkamızı dışarıya asarak girdik. Siyaseti, siyaset alanında yaparak geldik. Bundan sonrada öle yapmaya devam edeceğiz. Burda bulunmamızın amacı, siyasi kimliğimiz değil. BESİAD Bodrum’un çok önemli bir dernek. Çok önemli ve çok güzel şeyler yapıyor. Özellikle son yapılan TÜRKONFED toplantısı Türkiye’nin iş dünyasını TÜSİAD ve diğer işadamlarını toplayıp ağırlayabilmek çok büyük bir organizasyondur. Bir ilçede bu ilk defa yapılmıştır. Başarılı geçmiştir. Büyük bir başarı olayıdır. Bundan sonra BESİAD daha iyilerini yapabilecektir. Bu anlamda bizde elimizden geldiği kadarıyla bu çabaya katkı koymak içerisindeyiz. Bizde, siyasi kimliğimiz de siyaset bulaştırmak olarak algılanmamalıdır. Böyle bir derdimiz, böyle bir ihtiyacımızda yok. Bakın şu çok önemli. Siyaseti, siyaset arenasında yapıyoruz. Ama 2 arkadaş olarak, 2 dost olarak iktidar partisi ilçe başkanı ve ana muhalefet partisi ilçe başkanı olarak el ele kol kola yan yana bodrumun sorunları için buradayız.” dedi.


Yeni Yönetim Listesi



  • Başkan Cenk Sezgin
  • Başkan Yardımcısı Engin Ali Kaplan
  • Genel Sekreter Berk Özer
  • Sayman Dilek Ertem


  • Tolga Toprak
  • Yılmaz Algül
  • İlhami Özden
  • Durmuş Ali Öztürk
  • Atilla Serttaş
  • Lasix no prescription Emre Köroğlu

Disiplin Kurulu Üyeleri



  • Sertaç Tüzün
  • Ahmet Gümüş
  • Muzaffer Dağgez

Denetleme Kurulu



  • Ahmet Çataklı
  • Kazım Arslan
  • Süleyman Orkun

Yüksek Danışma Kurulu



 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.