Bodrum Gündem

Bodrumlu İl Genel Meclisi Üyelerinden Bodrum Stadına Yatırım..

Bodrum Şehir stadında bulunan sporcuların soyunma ve duş alma gibi ihtiyaçlarının karşılandığı sosyal tesisleri binası için Bodrumlu İl Genel Meclisi Üyelerini çabaları ve diğer İl genel Meclisi üyelerinin destek vermesi ile yeniden yapılacak.

Bodrumlu İl Genel Meclisi Üyelerinden Bodrum Stadına Yatırım..
13.11.2010
0
A+
A-

buy Retin-A online Bodrumlu İl Genel Meclisi Üyelerinden Bodrum Stadına Yatırım…


 


Bodrum Şehir stadında bulunan sporcuların soyunma ve duş alma gibi ihtiyaçlarının karşılandığı sosyal tesisleri binası için Bodrumlu İl Genel Meclisi Üyelerini çabaları ve diğer İl genel Meclisi üyelerinin destek vermesi ile yeniden yapılacak. generic Propranolol


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Şehir stadında bulunan mevcut sporcu sosyal tesisinin standartlara uygun olmadığından dolayı uluslar arası maçlar yapılamıyor. Bu sorunun çözümü için İl genel Meclisi Üyeleri Cesur Öncel, Mükerrem Uyar ve Şükrü Şehir’in çabaları ve takipleri sonucu İl Özel İdaresi 2011 Bütçesine sokulması sağlandı. Yaklaşık 150 bin lira civarında bir bütçe ayrılacak.  


Muğla İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cemal Gürpınar 2011 bütçesi hazırlıkları gündemde olduğunu ifade etti. Gürpınar; “Kasım-Aralık ayı itibarı ile bütçe şekillenecek. Planlanan bu bütçe içinde Bodrum’a gereken yatırımları yapmayı düşünüyoruz. Bu nedenle Bodrum futbol sahasının modern bir prefabrik tesisinin yapılması için incelemelerimizi yaptık. İnşallah 2011’de bu işi bitirmiş olacağız.” müjdesini verdi.


Muğla İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Yardımcısı Mükerrem Uyar da


Bodrum futbol sahasının, özellikle sporcu soyunma odaları ile ilgili bir sıkıntının var olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı; “Bodrum bir marka şehir. Bu tesislerde bu markaya yakışmıyor. Bu ihtiyacı tespit ettik, arkadaşlarımız ile birlikte bu konuda bir İl Genel Meclisine bir önerge verdik. Önergemiz kabul edilerek 2011 bütçesinde hazırladığımız projemizi Bodrum sporcularının hizmetine sunacağız. Plan ve Bütçe Komisyonu ile birlikte incelemeler tamamlandı. Böylece 2011 yılının sonuna doğru modern bir tesisi Bodrum halkına ve sporseverlere kazandırmış olacağız.”


 


Muğla İl Genel Meclisi İmar Komisyonu Başkan Yardımcısı Cesur Öncel ise Bodrumlu İl Genel Meclisi üyeleri olarak Bodrum ile ilgili yatırımlar yapılabilmesi için yoğun bir çaba içinde olduklarını ifade etti. Öncel “Bodrum her türlü yatırımı hak ediyor. Bu yıl yapılacak olan uluslar arası maçlar tesislerin standarda uygun olmamasından dolayı yapılamamıştı. Bu tür karşılaşmaların yapılabileceği standartları sağlamak için İl Genel Meclisi 2011 bütçesine koydurduk. Şimdi Komisyon üyeleri inceledi ve onay verdiler.” dedi. İl Genel Meclisinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olduklarını ve bunun çok önemli bir şans olduğunu vurgulayan Cesur Öncel Yarımada Belediyelerinin kendileri ile arsa ve proje konusunda işbirliği içinde bulunmaları halinde bir çok yatırım yapılabileceğini belirtti. Bu konuda Belediyelerin projeler hazırlamalarını ve sosyal yatırımlar için gereken ortamı hazırlamalarını önerdi.


 


Bodrum Spor Başkanı Güneri Günaydın oldukça mutlu olduğu gözlendi. Başkan Günaydın “Güzel şeyler oluyor Bodrum Sporu adına. İl Genel Meclisi üyelerimin Bodrum’a ve spora yatırım yapmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sahanın tesislerinin standart dışı olmasından dolayı uluslar arası maçlar dışarıda yapılıyor. Bu tesis yapıldıktan sonra milli maçları da burada oynatabilecek duruma geleceğiz. Biz Bodrumlular olarak, Bodrum İl Genel Meclisi üyelerimize ve komisyon üyelerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.   buy Propranolol

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.