Bodrum Gündem

BAB-I ALİ KİTABEVİ ARTIK YOK…

Yaklaşı 35 yazar ile imza günü yapan Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi kapandı…

BAB-I ALİ KİTABEVİ ARTIK YOK…
15.11.2010
0
A+
A-

“BAB-I ALİ KİTABEVİ” ARTIK YOK…


 


Adını kitap ve yayıncılığın merkezi “BAB-I ALİ’den almıştık. Bir misyon yüklemiştik kendimize; Kitap okumayı sevdirmek, yazarları ve okurları Bodrum’da buluşturmak için. Kitap almak için gelenlere “BAB-I ALİ KİTABEVİ bizim değil sizindir, biz sadece bekçiliğini yapıyoruz” diyerek sahiplenmelerini sağlamaya çalışmıştık.


Gerçek kitapseverler ve okurlar sahiplendiler de.


Fakat o kadar az olduğunu sanmamıştık, kitapseverlerin ve okurların.


 


Neler yaptık?


Oral Gönenç, Zeynep Oral, Yüksel Söylemez, Cumhuriyet Yazarları Bodrum’da (Süheyl Batum, Ümit Zileli, (2. kez) Zeynep Oral), Ayşe Kulin, Hikmet Çetinkaya, Şukran Soner, Canan Tan, Cezmi Ersöz, Melda Onuralp, Dr.Erdal Atabek, Yılmaz Büyükerşen, Altan Öymen, Onur Öymen, Gündoğan Kitap Fuarında Mustafa Mutlu, (2. kez)Altan Öymen, (2. kez) Hikmet Çetinkaya, (2. kez) Ümit Zileli, Serdar Kızık, Mustafa Kemal Ulusu, Eyüp Karadayı, Nihal Acar, (3.Kez) Zeynep Oral, Mario Levi ve Fikriye Duru ile okurlarını bir araya getiren imza günleri düzenledik. Söyleşiler organize edip yazarlar ile okurları bir araya getirdik. order Xenical online


Ama kitapseverler ve okurlar o kadar azmışız ki.


Sadece kitap satarak kiramızı bile çıkaramadık. Ama direndik. Geçtiğimiz yaz en büyük darbeyi yedik Atatürk İlk Öğretim Bahçesinde açılan kitap tezgahı diğer kitapevleri gibi bizi de etkiledi. Kitabı Kitapçıdan değil de, süpermarketlerden alanlar çoğaldıkça daha da etkilendik.


Direndik yine de.


Lakin 13 Ekim Halikarnas Balıkçısını anma etkinliklerinde sadece 3 adet kitabı satıldığında “PES” dedik.


Artık “BAB-I ALİ KİTABEVİ” yok… misoprostol buy online


İki yıl boyunca BAB-I ALİ KİTABEVİ’ne sahiplenen kitap dostlarına minnettarız… Cytotec no prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.