Bodrum Gündem

Gazeteci Ali Ballıya Saldırıyı Kınıyoruz..

Bodrumda meydana gelen sıradan bir trafik kazası, magandaların şovuna döndü. Sadece görevini yapmaya çalışan AA ve Kent Tv Muhabiri Ali Ballının kamerasını kırıp, darp ettiler.

Gazeteci Ali Ballıya Saldırıyı Kınıyoruz..
17.11.2010
0
A+
A-

Zümrüt Saygı/Bodrum Baskısı order Viagra


Gümbet Lale Sokak’ta Mehmet Kondu’nun (20) kullandığı motosiklet ile Denizhan Durgun’un (28) idaresindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosikletlerden birinde yolcu olarak bulunan Merve Işık (18) yaralandı.


purchase Indocin

Kaza sonrası 2 grup arasında kavga başladı. Seslerden rahatsız olan mahalle sakinleri polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ve asayiş ekipleri tartışan grubu ayırmaya çalıştı.


Hızlarını alamayan trafik magandaları, amacı sadece haber yapmak olan gazeteciyi, önce sözle taciz edip küfürler yağdırdı. Ardından Ali Ballı’ya saldıran Denizhan Durgun, kamerayı kırarken, Ballı’yı çeşitli yerlerinden darp etti. Saldırıya Durgun’un arkadaşları da katıldı. Olay yerinde bulunan polisler sayesinde Ballı maganda saldırısından kurtuldu. buy topamax


Olay sonrasında Ballı, saldırganlardan şikâyetçi olacağını belirtti.


Meslektaşımıza yapılan saldırıyı Bodrum Gündem Gazetesi olarak bizde kınıyoruz. Unutulmasın gazeteciler kamu görevi yapmaktadırlar. Bir gün o saldırganda gazetecilere ihtiyaç duyacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.