Bodrum Gündem

CHP Bodrum: Muhalefetteki Son Bayramı Kutluyoruz…

Cumhuriyet Halk Partisinin İlçe Binasında düzenlenen bayramlaşmaya çok sayıda partili katıldı…

CHP Bodrum: Muhalefetteki Son Bayramı Kutluyoruz…
19.11.2010
0
A+
A-


 

 

 

MUHALEFETTEKİ SON BAYRAM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İlçe Binasında düzenlenen bayramlaşmaya, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu, Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, İl Genel Meclisi Üyesi Mükerrem Uyar, Cesur Öncel ve Şükrü Şehir, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe eski Başkanları ve partililer katıldı.

 


Buy Prozac

Bodrum Gündem Haber
buy Retin-A online CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk muhalefet olarak son kez dini bayram kutladıklarını, 12 Haziran 2011’de iktidar bayramını kutlayacaklarını kaydederek “Bütün Bodrum’un ve Bodrumluların bayramı kutlu olsun. Bayramlar Dostluğun, Kardeşliğin, Sevginin büyütüldüğü günlerdir. Biz bu bayramda başka bir inancımızı söylüyoruz. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidardan önceki son dini bayramıdır asıl bayramımız 12 Haziran sabahı olacaktır. 11 Haziran akşamından itibaren gerçek bayram olacaktır. Bu bayramda bu inancımızı geliştiriyoruz. Yoğun bir katılım var. Bu iktidara yürüyen değil iktidara koşan Cumhuriyet Halk Partisi’nin heyecanıdır. Bu bizim son muhalefetteki bayramımızdır” dedi.

Colchicine without prescription


CHP Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu yaptığı konuşmada, Bodrum örgütüyle bir araya geldiklerini dile getirerek şunları söyledi.“Bodrum halkının bayramını kutluyorum. Bayramlarımız bizim bir arada olmamıza vesile. Milli yapımızın bize yılda 2 kez yaşattığı bir şeydir. Sosyal paylaşım zamanları bu anlamda bütün halkımızın sosyal paylaşımını ve bu paylaşımın başka bir anlamı daha var. CHP olarak bizde bütün halkımızla bütünleşmenin gururunu yaşıyoruz.”

CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Bodrum halkının bayramını kutlayarak “Bugün bayramlar birlik ve beraberliğimize vesile olan küs olan dargın olan kişilerin birbiriyle barıştığı bir gün olmasını temenni ediyoruz. Bugün CHP Bodrum ilçe Başkanlığının yaptığı bayramlaşma töreninde görüyorum ki bütün partili arkadaşlarımız burada. Hava koşullarımızın iyi olması ve bu bayramın adından da anlaşılacağı üzere birlik ve beraberliğin vesile olmasını temenni ettiğimiz bugün de partililerimizin ve Bodrum’da yaşayan vatandaşlarımızın misafir olarak gelen vatandaşlarımızın da bayramını kutluyorum.” dedi.

Bayramlaşma sırasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin son haftalarda yaşanan tartışmaların değerlendirildiği dikkat çekti. Partililer tarafından bu tartışmalardan güçlenerek çıkılacağı ve küskünlük olmayacağı dile getiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.