Bodrum Gündem

Gümüşlük ve Caz…

Gümüşlük Festivali kapsamında düzenlenen Gümüşlük caz Günlerinin ilk gecesinde sahne Sarp Maden Dörtlüsü ile sahne alan Şevval Sam söylediği İngilizce caz parçaları ile sanatseverleri büyüledi.

Gümüşlük ve Caz…
19.11.2010
0
A+
A-

Bodrum Gündem Haber buy cheap Lithium purchase Lasix


Gümüşlük Festivali kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Gümüşlük Caz Günleri’nin ilki bayramın ilk günü gerçekleştirildi. Gümüşlük Amavi Cafe Restoran’daki ilk konsere sevgilisi Sarp Maden Dörtlüsü ile birlikte çıkan sanatçı Şevval Sam söylediği İngilizce caz parçaları ile sanatseverleri hayran bıraktı.


get Naltrexone

Gümüşlük belediye başkanı Mehmet Tire, festivalin sanat koordinatörü Eren Levendoğlu ve yaklaşık 300 caz severin izlediği gecede Sam piyanoda Serkan Özyılmaz, Gitar’da Sarp Maden, davulda Derin Bayhan ve basta ABD’Li Matthew Hall ile birlikte sahne aldı.


Gitar tekniği ve armoni bilgisiyle Türkiye’nin önemli gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Sarp Maden konserinde Dokuz Parça ve Bence isimli albümünden Türkçe ve İngilizce eserlere yer verirken yaklaşık sekiz aydır sevgilisi olan Şevval Sam’da Maden’i sahnede olmadığı eserlerde heyecanla kenardan izledi.


Caz severlerden bolca alkış alan Sam “Kimse merak etmesin ve lütfen istemesin burada Karadeniz türküsü söyleyecek halim yok. Bunca değerli caz sanatçılarının arasında ancak caz eserleri seslendirilir: bu nedenle bayramın ilk günü cazın keyfini çıkarın” dedi.


Gümüşlük caz Günleri’nde bugün akşam Sam ve Sarp Maden Dörtlüsü ile yeniden sahne alırken, Perşembe ve Cuma günleri piyanoda Eren Levendoğlu çelloda Özgür Elgün ile birlikte konser verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.