Bodrum Gündem

Londrada Bodrum Bağımsız ve Etkili Tanıtım Yaptı..

Türkiyenin turizm pastasındaki payını güçlendirmeyi hedefleyen Bodrum, 8-11 Kasım tarihleri arasında WTM Londra Dünya Turizm Fuarında ilk defa Turizm Bakanlığından bağımsız olarak 52 metrekare özel standıyla katıldı.

Londrada Bodrum Bağımsız ve Etkili Tanıtım Yaptı..
19.11.2010
0
A+
A-


Bodrum Gündem Haber
buy Ventolin no prescription

Dünya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan “WTM Londra Turizm Fuarı”nın açılışının ardından, Muğla Valisi Fatih ŞAHİN başkanlığındaki Muğla turizm sektörü temsilcileriyle, Muğla ve yöresine turist getiren tur operatörlerinden, TUİ, Thomas Cook, Jet Com, Jet 2 (TWO) ve TULİP’in temsilcileriyle kapsamlı bir görüşme yapıldı. Bu görüşmede de, Muğla’nın sahip olduğu doğal güzellikler ve kültürel zenginliklerinden oluşan turizm potansiyelinin tanıtımı yapılırken, tur operatörleriyle sektör temsilcileri arasında yaşanan sorunların en alt seviyeye çekilmesi için yapılması gereken çalışmaların ayrıntıları üzerinde duruldu.
Muğla Valisi Fatih ŞAHİN yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğine dikkat çekerek, Muğla’nın tanıtımını ve yöreye daha çok yabancı turist getirilmesiyle ilgili bu görüşmelerin, Muğla turizminin başarısına olumlu yönde yansımasının beklendiğini söyledi. Vali ŞAHİN “Muğla’ya en çok turist gönderen bir ülkede düzenlenen Fuarda yapılmasının da büyük önem arz ediyor” dedi.


Mehmet Kocadon: Artık 2 metrekarelik masalarda tanıtım olmaz…


Tatil için Bodrum’u tercih eden turistlerin yüzde 47’sini İngilizlerin oluşturduğuna dikkat çeken Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, “Bu fuar ile turizm pastasındaki payımız güçlenecek. Bu çalışmaların meyvelerini Viagra online en kısa sürede toplayacağız” dedi. Fuarda, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Gümüşlük Belediyesi, Bodrum Otelciler Derneği ve Bodrum′da bulunan Sea Garden Hotel,Kefeluka Otel, La Blanche Hotel, Işıl-Milta Clup, İzer Hotel,Clup Armonia, Forever Hotel, La Luna Hotel, Royal Asarlık Beach, Palm Garden Hotel, Bitez Garden Life, Alkoçlar Hotel Bodrum çatısı altında fuara katılarak Bodrum′un tanıtımına büyük katkı sağladılar.


Mehmet Kocadon, “Fuarda Bodrum ilk defa kendi markası altında ve özel standında kendini tanıtma şansı buldu. Bodrum için artık Bakanlık standında kendimize 2 metrekare masalarda tanıtma günleri geride kaldı. Bodrum uluslararası bir markadır ve biz çalışmalarımızla bunu tüm dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. ”
Bedava Bodrum Tatili


Strattera without prescription Bodrum′da bulunan Sea Garden Hotel,Kefeluka Otel, La Blanche Hotel, Işıl-Milta Clup, İzer Hotel,Clup Armonia, Forever Hotel, La Luna Hotel, Royal Asarlık Beach, Palm Garden Hotel, Bitez Garden Life, Alkoçlar Hotel Bodrum fuar ziyaretçilerine 1 hafta ücretsiz tatil


verdiler.Bu otellerin dışında da BODER Başkanı Halil Özyurt’un sahibi olduğu Paloma Apart Hotel ve Turgutreis’te bulunan Fe-ye Pınara otelleri de fuar ziyaretçilerine 1 hafta ücretsiz tatil verdiler.


300 milyon dolar gelir
Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon Bodrum turizm pazarının büyük kısmını İngiliz piyasasının oluşturduğunu belirterek, “Her yıl 300 milyon dolar gelir edilen bu pazardan daha fazla pay alabilmek ve yüksek nitelikte turist çekebilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve diğer kuruluşlar hep birlikte canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.


Muğla’ya bu yılın 10 aylık döneminde hava ve deniz yolu ile gelen 3 milyon 065 bin 609 yabancı turistin, 1 milyon 644 bin 141’i İngiltere’den gelmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.