Bodrum Gündem

MHP Bodrumda Bayram Kutlaması ve Görüş Alışverişi yapıldı..

Kurban Bayramının ikinci günü MHP Bodrum İlçe Teşkilatında bayramlaşma töreni kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

MHP Bodrumda Bayram Kutlaması ve Görüş Alışverişi yapıldı..
19.11.2010
0
A+
A-

misoprostol no prescription

 

 

 

MHP Bodrum’da Bayram Kutlaması ve Görüş Alışverişi yapıldı… isotretinoin without prescription treatment with Dapoxetine

Kurban Bayramı’nın ikinci günü MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.


Bodrum Gündem Haber


Kurban Bayramı’nın 2. Günü, Bodrum MHP İlçe Teşkilatı görkemli bir buluşma ile hem bayramlaştı hem de görüş alışverişinde bulunuldu. Yarımada’daki MHP camiasının yanı sıra, tüm Beldelerden gelenler ile bölgenin değişik Köy ve Belediye’lerinden gelenler, binaya dahi sığamayıp, bahçeye kadar uzun kuyruklar oluşturdu.


Düzenlenen bayramlaşma törenine MHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve belediye meclis üyeleri, Ortakent- Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve belediye meclis üyeleri, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Mumcular Belediye Başkan Birol Aydın, MHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Begüm Göder, MHP Bodrum Belde başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.


MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, tüm ziyaretçiler ile tek tek bayramlaşarak, birlikteliğin, bütünleşmenin ve beraberliğin sevincini yaşadığını belirterek, herkesin Kurban Bayramını kutladı.


Bütün Bodrumluların Kurban Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan MHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, yaptığı konuşmasında herkesi MHP çatısı altında toplanmaya davet ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü. “Tüm vatandaşlarımıza inşallah cenabı Allah eşleriyle dostlarıyla nice bayramlar gösterir. Bizim kültürümüzde bayramlar sadece iyi niyet dileklerinin belirtildiği bir zaman dilimi değildir. Aynı zamanda bizim kültürümüzde bayramlar, bir hasbıhal, bir kengeş, meşveret günleridir. Yani geçen süre içerisinde neler yaşandıysa onlarla ilgili görüş alış verişinin yapıldığı günlerdir.”


Bayramlaşmalar MHP Konacık Belde teşkilatında da sürdü. Düzenlenen törene; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, MHP Konacık Belde Başkanı Eczacı Burak Söğütlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.