Bodrum Gündem

Retro Telefon Kampanyası…

Türk Telekomdan ayda 3 TLye Retro telefon…

Retro Telefon Kampanyası…
19.11.2010
0
A+
A-


 

 

 

Türk Telekom’dan ayda 3 TL’ye Retro telefon

  Natrexone Buy


Türk Telekom’un, müşterilerine son model telefonları avantajlı koşullarda sunduğu RahaTT  kampanyası devam ediyor. Son model Alcatel Retro telefonlara şimdi 24 ay süreyle, aylık 3 TL’lik taksitlerle piyasa değerinin çok daha altında sahip olmak mümkün. 


 


Bodrum Gündem Haber


Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Alcatel’in büyük ilgi gören klasik görünümlü dijital tekolojiye sahip Retro model telefonunu RahaTT kampanyası kapsamında çok avantajlı koşullarda sunuyor.


 


Üç farklı renkte yepyeni Alcatel Retro’lara ayda 3TL’ye, 24 ay taksitle, piyasa değerinin çok altında, toplam 72 TL’ye sahip olmak mümkün.


 


30 Haziran 2011 tarihine kadar devam edecek, stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom müşterisi olmak ve 24 ay taahhüt vermek yeterli. Başvurular, kampanyadan yararlanacak Türk Telekom müşterisi tarafından yurt çapındaki Türk Telekom ofis ve bayilerinden yapılabilir.


Aciclovir without prescription

 


Alcatel Retro kampanyasından son iki fatura döneminde Türk Telekom müşterisi olan ve Türk Telekom’un halen devam eden dect telefon kampanyasına dahil olmayan müşterileri yararlanabilecek. Order Natrexone


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.