Bodrum Gündem

İş Adamları Aileleri ile Birlikte Stres Attı…

Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) üyeleri ve ailelerinin de katıldığı Pazar kahvaltısında bir araya geldiler.

İş Adamları Aileleri ile Birlikte Stres Attı…
22.11.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem fluconazole without prescription order vardenfil online


Ortakent Golf Kulüpte yapılan BESİAD üyesi iş adamları ve aileleri Golf ve tavla turnuvası yaptılar, model helikopter uçurdular. Kahvaltıya Besiad Başkanı Cenk Sezgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptılar. Yaklaşık 60 üye ve ailenin katıldığı “Besiad Üyeleri Kaynaşma Kahvaltısı”nda iş adamları çocukları ile mutlu bir gün geçirirken, üyeler de birbirleri ile tanışma olanağı buldular.

BESİAD Başkanı Cenk Sezgin, geçen dönem BESİAD yönetim kurulu üyesi rahmetli Turan Bekişoğlu’nun önerdiği ve hayali olarak tanımladığı bu etkinlik için “Ailelerimizle beraber olalım daha çok zaman geçirelim, üyeler ve aileleri birbirlerini tanısınlar derdi. Ne yazık ki biz buna pek fazla zaman ayıramıyorduk. Yeni yönetimin oluşmasıyla beraber ilk etkinliğimizi ailelerimizle beraber yapmaya karar verdik. Hem ailelerimiz çok mutlu, hem de bizler arkadaşlarımızla bir aradayız. Bir yandan sportmence bir gün, bir yandan da zihnimizi tazelediğimiz bir gün yaşıyoruz. Bu açıdan herkes çok mutlu. Bizde BESİAD olarak bundan sonra bu tarz sosyal etkinliklere daha çok ağırlık vermek istiyoruz. Sadece ticari ve iş konularıyla değil, aynı zamanda sosyal ve ailesiyle ilgili konulara da vakit ayrılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda katılımın iyi olmasından da anladığımız gibi doğru bir adım attığımıza inanıyorum.” dedi.

BESİAD’ın 6 Kasım’da yapılan seçimlerinde Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül siyasetten ve stresten uzak, çok güzel bir gün yaşadıklarını söyleyerek
“Sıcak ve güzel bir gün yaşıyoruz. Ailelerimizle birlikte burada toplandık. Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Hem işten hem seçim döneminden uzaklaşarak arkadaşlarımızla beraber çok güzel bir gün geçiriyoruz. Hepimiz çok mutluyuz. Bütün Bodrum halkına saygılar sunuyorum, onları çok seviyorum.” dedi.

order albuterol

 


BESİAD yeni yönetim kurulu üyelerinden Vodafon İçkale sahibi İlhami Özden de bayram tatilinin hemen ardından yapılan bu etkinlğin çok yerinde olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Yarın mesai başlıyor, BESİAD üyeleri olarak kaynaşma oldu. Yeni yönetim olarak bu tür etkinlikleri önümüzdeki günlerde de yapmayı planlıyoruz.”


 


BESİAD yönetim kurulu üyesi Dilek Ertem ise aileler ile birlikte zaman geçirmeyi istediklerini vurgulayarak “BESİAD’ın kendi içinde yaptığı toplantıların dışında bu tür sosyal etkinlikler ile ailer de birbirlerini tanısınlar istedik. Bu her açıdan gelişmemizi sağlayacak. Çok güzel ve başarılı bir organizasyon oldu.” dedi.


 


Yapılan bu organizasyon nedeni ile üyelerin aileleri ve çocuklarının çok mutlu olduğu gözlendi ve özellikle iş adamlarının çocukları bu tür toplantıların daha çok yapılmasını istiyoruz dediler.


 


Yapılan golf ve tavla yarışmalarında ilk üçe giren yarışmacılara “CİNEMARİN” tarafından bir çift sinema bileti ve çeşitli hediyeler verildi. BESİAD Üyeleri “Kaynaşma Etkinliği” akşam saatlerine kadar sürdü.  




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.